NXT pregled – Borba dvije najveće frakcije u NXT-u

Ovotjedna NXT epizoda bila je vrlo zanimljiva s nekoliko dobrih mečeva i u globalu prilično solidnim razvojom priča. Lagano se bližimo velikom Takeoveru i jako sam zadovoljan kako NXT gradi mečeve za isti.

Dvije možda najveće i najjače frakcije u NXT-u sukobile su se u six man tag team meču. Prve minute su bile prilično dosadne i meč nije imao baš tako veliku važnost kao što bi trebao imati zbog cijelog ovoga programa, ali nakon hot taga Daina, meč je postao vrlo dobar. Diskvalifikacija i dolazak Authors of Paina je bio ispravan potez jer nikome od ovih nikako ne treba poraz, a i sam povrataka bivših prvaka bio je sjajno odrađen zato što ih već nismo vidjeli dva mjeseca. Sve skupa, sam meč nije bio Bog zna što dobar, iako su zadnje minute bile prilično zabavne, ali svidio mi se brawl nakon meča i zainteresiran sam u kojem će pravcu ovo otići.

Vidjeli smo još jedan kvalifikacijski meč za meč na sljedećem Takeoveru između tri žene – Riot, Moon i Deville. Meni je ovaj meč bio puno kvalitetniji, zanimljiviji i zabavniji nego onaj od prošlog tjedna. Puno više su kliknule ovdje ove tri, dosta dobro su funkcionirale zajedno, više su imale publiku uključenu u meč i sve skupa, struktura je bila dosta dobra. Ovo je bio i prvi malo jači meč za Deville ako se ne varam i mislim da se prilično dobro snašla ovdje. Riot i Moon su bile standardno dobre kao i uvijek. Ovaj puta me pobjednik nije iznenadio, Ember se pridružila Kairi Sane i Peyton Royce u tom meču na Takeoveru. Meni je čak bilo svejedno tko će pobijediti između nje i Riot ovdje, tako da sam zadovoljan s ovom odlukom.

Aleister Black je pobijedio Raula Mendozu u vrlo kratkom vremenu. Uvijek je zabavno vidjeti Aleisterov meč, koliko kratak on bio. Mendozova ofenziva je također bila prilično zabavna. Velveteen Dream se pojavio početkom meča i obukao Blackovu jaknu kako bi ga omeo, no ovaj je usprkos tomu uspio pobijediti Raula. Dream je pokušavao učiniti sve da Black pogleda u njega, a ovaj je tek to napravio kada je Dream bio na zamaku, odnosno odlasku u backstage. Već sam mnogo puta rekao kako mi se užasno sviđa kako grade ovaj program i u kojem su pravcu odlučili ići. Samo sada da meč još ne razočara i moglo bi biti sjajno.

McIntyre je imao backstage intervju gdje je pričao o svojoj priči prema NXT titulu kada je to sve prekinula Zelina Vega koja je onda htjela raditi intervju sa Drewom i kazala kako bi upravo Andrade Almas mogao biti sljedeći izazivač za njegovu titulu. Drew je kazao Zelini neka ode po Almasa i neka se on pojavi sljedeći puta pred njim i zatraži ga meč za titulu pa bi tek onda mogli razmisliti o tome. Izuzetno interesantan segment koji je postavio neke stvari za budućnost. Baš me zanima hoće li Almas biti samo prolazni izazivač za Drewa ili će ga stvarno gurnuti do te mjere. Ja protiv ovoga meča iskreno nemam ništa, izuzetno mi je drago da će netko poput Almasa ići na titulu zato što je on tu već dugo, a zaista su ga dobro izgradili u zadnje vrijeme. Ovo bi moglo biti zanimljivo.

Ohno je pobijedio Bononija u kratkom i prosječnom meču. Ništa posebno ovdje za reći osim da je ovo bila solidna pobjeda za Ohna koji će nadam se dobiti neki program uskoro.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Borba dvije najveće frakcije u NXT-u"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*