NXT pregled – Blackov napadač (ne)službeno otkriven

Unidsputed Era otvorila je show upozoravajući cijeli NXT roster na same sebe, a posebno je Cole upozorio na Ricocheta i to da će mu uskoro oduzeti titulu. EC3 je izašao i postavio meč s Coleom. Dobar jedan mali segment u kojem su Cole i ekipa bili klasično zanimljivi na mikrofonu, a i dobili smo EC3-a koji od Takeovera i nije nešto aktualan na TV-u.

Meč između njih dvojice je zapravo bio dobar i jako zabavan. Moram priznati da nisam to očekivao s obzirom na prilično dosadne izvedbe koje je EC3 do sada imao u NXT-u, a posebno nisam vjerovao kako bi Cole mogao biti taj koji će od njega izvući nešto više. No, jako dobro su se spojili ovdje, energije je bilo poprilično puno i publika je uživala. EC3 je pobijedio Colea Roll-upom, kasnije su ga dečki iz Undisputeda prebili i to je otprilike bilo to, nitko nije oštećen a i potencijalno su ubacili EC3-a u cijelu njihovu priču i upravo njega bismo mogli vidjeti u War Games meču, s čime ne bih imao nikakvih problema.

Mia Yim pobijedila je Aliyah u svom NXT debi meču. Solidno izdanje, moglo je čak možda biti kraće i više jednostrane u korist Yim, ali nije to sad neki problem previše, vjerujem da oni koji prate NXT su upoznati s njom i preko Mae Young Classica, tako da je ovo bilo solidno odrađeno.

Kassius Ohno pobijedio je Justina Xaviera u kratkom squash meču. Očekivano trajanje meča i očekivan ishod, ovdje je Ohno malo naginjao na heela, kao i u cijeloj ovoj priči s Regalom koja je aktualna zadnjih tjedana. Ne bih osobno imao nikakvih problema da dobije tu ulogu, definitivno mu treba neka promjena budući da dugo nije imao bitnu pobjedu ili čak neki bitan meč ili program.

A zadnji segment bih mogao otprilike opisati riječju ludnica. Iako ni ta riječ neće čak ni pobliže objasniti ono što se desilo u zadnjem segmentu. Prvo je izašao Regal kako bi najavio Ciampinog protivnika za sljedeći NXT Takeover, no tu je izašao sam Ciampa kako bi iz prve ruke doznao protivnika. Međutim, tu se pojavio i Velveteen Dream koji je kazao kako on upravo treba biti taj koji zaslužuje priliku. A na to se nadovezao i Lars Sullivan. Sullivan i Dream su imali par međusobnih doskočica, no izazivač i dalje nije bio odlučen. Zašto?

Jer se pojavila Nikki Cross koja se krenuli derati kako ‘on dolazi’. A onda je i on došao. Aleister Black koji je tražio svog napadača kojeg je on znao, on i Nikki Cross, ali mi nismo znali. Podijelio je Black Mass zaštitarima, svima onima koji su bili u ringu ni krivi ni dužni, uhvatio je Regala za odijelo, a onda mu s leđa došao Gargano i udario mu Superkick.

Mislim, iz više razloga je ovaj segment genijalan. Prvo jer su težnju s NXT titule fantastično prebacili na cijelu priču oko Blacka, a da priča oko titule nije bila zakinuta ili stavljena u sjenu. Jer i sam Black i dalje ima veze s tom titulom, on nije dobio revanš. Ali Blackov ulaz u dvoranu, dijelenje finishere kao na nekoj traci, vizualno bio je fantastičan. Nema druge riječi za to. I onda se pojavi Gargano i potencijalno se predstavi kao Blackov napadač. Nismo saznali da je to sigurno tako, nitko to nije potvrdio, ali možemo naslutiti da je to tako. I meni je ovo sjajno.

Sjajno mi je zbog toga što je sada Gargano postao Ciampa 2.0 s ovim napadom, postao je isti kao i on, a mrzio je sve što Ciampa predstavlja sve do nedavno. I iz toga se može izroditi fantastična priča, mogu udružiti Ciampu i Gargana opet a da to ne izgleda forsirano ili nasumično. Jednostavno su predivno ovo odradili, zainteresiran sam i za NXT titulu i za program s Blackom.

A moram spomenuti još jedan Ciampin Tweet koji je objavio i koji je jednostavno nešto najbolje ikad.

Ova epizoda bila je tu isključivo za Blacka i sve ostalo bilo je, iako solidno, više-manje nebitno. Ali zato je zadnji segment bio tu i katapultirao ovaj show u ogromne visine. Fantastično odrađeno.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Blackov napadač (ne)službeno otkriven"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*