NXT pregled – Black Mass za debitirajućeg O’Reillyja

Ovotjedna NXT epizoda meni je bila odlična. Dobili smo progres u gotovo svim pričama, debitirao je i drugi član reDRagona, Aleister je bio tu, Ember i Asuka su se šamarale, Gargano je krenuo u solo vode i još mnogo toga. Zaista jedna puna epizoda ispunjena dobrim i zanimljivim stvarima te završena po meni jednim odličnim mečom.

Nakon što je prije nekoliko tjedana Bobby Fish napravio debi protiv Blacka i izgubio, istu sudbinu je i ovaj tjedan doživio i O’Reilly, njegov partner iz reDRagona. No, kakav meč smo ovdje dobili. Mislim da Reillyev debi nije mogao biti bolji od ovoga, pa čak i iako je izgubio. Meni je ovo bilo mnogo, ali mnogo bolje od Fish/Aleister meča. Jako mi se svidio stil ovoga meča i pravac u kojem su otišli – MMA-like trenutci u meču s odmjeravanjima i pokušajima udaraca nogom su bili super. Grappling je bio odličan, O’Reilly se tu sjajno snašao, a Aleister se odlično prilagodio njemu i pokazao da može biti predobar i u tom dijelu jer inače ga nismo navikli vidjeti u ovakvom meču. Zaista predivan meč, jako dobro izgrađen od početka, vrlo malo čistih poteza, a oni koji su izvedeni bili su s namjerom, ovdje je više bio cilj pokazati koliko su njih dvojica dobri u grapplingu, mat wrestlingu i zahvatima. I upalilo je, zaista predobar, osvježavajuć i uzbudljiv main event. Od mene ****.

Segment Itamija i Blacka prije toga mi je bio jako dobar. Itami je govorio na japanskom i nije htio izaći iz ringa iako je morao jer se trebao dogoditi sljedeći meč, a onda se pojavio Black koji je nakon kratkog gledanja udario mu Black Mass. Mislim kako je to trenutno najmoćniji finisher u WWE-u jer je uvijek tako dobro izveden, do same perfekcije. Ovaj je možda i najbolji ikada jer je bio leđima okrenut Itamiju i samo ga je pogodio. Ne bih imao ništa protiv toga da vidimo ovaj meč u budućnosti. Njihove nesuglasice nastavile su se i nakon showa van dvorane.

Segment Ember Moon i Asuke je bio solidan sve do trenutka kada je Asuka prevarila Ember kod pružanja ruke i udarila joj onaj brutalan šamar, e tad je postalo super. Sjajan kratki brawl na kraju koji je uzdigao Ember prije Brooklyna. Sada ovaj meč ima pravog heata i zbog toga mislim da će njihov Brooklyn meč biti super i bolji od onog Orlando meča. Zadovoljan sam segmentom, iako nije bio dugačak, imao je poantu i mene je uzbudio za njihov meč.

Gargano je imao dobar re-debi u singles karijeri, sviđalo mi se i ono tijekom njegovog ulaska kad je krenuo s DIY muzikom i onda je ona prešla u njegovu novu, no i sam meč je bio jako zabavan, a ne mogu tu i da ne spomenem Mendozu koji je također uspio parirati na neki način Garganu i bio je zapravo dobar u ringu. Volio bih vidjeti više od njega. Zabavno sve skupa, baš me zanima što će i kako će s Garganom u sljedećim mjesecima.

Bobby Roode i Roderick Strong imali su zanimljivu konfrontaciju u backstageu. Izgleda da sve ovo nije gotovo. Nemam ništa protiv da se nastavi njihov feud, ali trebaju imati meč bez NXT titule na liniji jer Strong je svoj meč za titulu izgubio.

Sonya Deville imala je još jedno solidno izdanje pobijedivši Jennu Van Bemel. Za sada su ovo kratki mečevi i ne mogu vidjeti točno s čime raspolaže, no valjda će uskoro imati neki značajniji meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Black Mass za debitirajućeg O’Reillyja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*