NXT pregled – Bayley vs Nia Jax

  • 7/10
    NXT 20.7.2016. OCJENA - 7/10
7/10
Sending
User Review
6/10 (2 votes)

Nakon velikog meča između Nakamure i Balora, što je bio i posljednji Balorov meč u NXT-u, okrećemo novu stranicu i prebacujemo fokus na NXT Takeover: Back to Brooklyn koji je za samo mjesec dana. Tko će biti sljedeći izazivač za NXT titulu? Hoće li Bayley pronaći svoj put do uzimanja Women’s titule?

 

Samoa Joe vs Rhyno – **1/4

Meč je nastao nakon što je Rhyno konfrontirao Joea prošli tjedan na NXT-u. Ovo nije bilo toliko dugačko, što je dobra odluka. Meč je bio solidan, ali zaista ništa posebno. Bilo je nekoliko dobrih stiff udaraca, ali Rhyno je izgledao užasno pri kraju meča, vidjelo se da ga je meč toliko iscrpio da više nije mogao ni Belly-to-Belly udariti kako treba. Joe je očekivano pobijedio i to s Coquina Clutch. Solidna pobjeda za Joea koji će vjerojatno ići na Nakamuru na Takeoveru što bi trebao biti odličan meč.

 

Asuka je imala intervju gdje je rekla da će se boriti i protiv Jax i protiv Bayley ako treba. Jako kratko, ali ta rečenica što je rekla barem je imala smisla.

 

Authors of Pain vs American Alpha – ***

Prošli tjedan je NXT na Facebooku izbacio video gdje je Paul Ellering dogovorio ovaj meč s Regalom. AoP napali su Gablea i Jordana prije meča dok su ovi ulazili u ring. Sudci i liječnici te Regal su došli kako bi ih rastavili i odveli Gablea i Jordana u backstage, no oni su odbili pomoć te odlučili dovršiti ono što su započeli te smo tako ipak dobili meč. Izrazito zabavna borba, Suplexi Jordana i Gablea su tako impresivni da je to nevjerojatno. Lijepa akcija, Autori Boli su izgledali jako dominantno, dok su Gable i Jordan prikazani kao pozitivci koji nikada ne odustaju. Autori Boli su na kraju pobijedili što je ogromna pobjeda za njih, jer koliko znam, samo su Dash i Dawson ti koji su uspjeli poraziti Alphu do sada. Zaista velika pobjeda za njih koja im daje jako puno momentuma. Ne vjerujem da je feud ova dva tima gotov nego da će Alpha tražiti osvetu i dalje što će vjerojatno rezultirati mečom u Brooklynu. To bi tek trebalo biti dobro.

 

Kad smo već kod timova, prvaci The Revival imali su backstage promo o tome kako ih nitko ne može pobijediti. Gargano i Ciampa su ih prekinuli i podsjetili da su ih prije nekoliko tjedana upravo oni dobili. Jako dobra konfrontacija koja naznačuje da bismo mogli vidjeti meč ova dva tima u budućnosti. Nemam definitivno ništa protiv toga, volio bih vidjeti taj meč na Takeoveru.

 

Austin Aries vs Patrick Clark – *1/4

Clark je inače bio jedan od sudionika zadnje sezone Tough Enougha. Ovaj meč je bio kratak kako se mogli i očekivati te je Austin Aries uzeo laku i dominantnu pobjedu. Bolje mu pristaje uloga negativca definitivno. Nakon meča, No Way Jose je napao Ariesa, sudci su pokušali rastaviti ih, ali nisu uspjeli i Aries je morao pobjeći kroz publiku. Odličan segment nakon meča, fantastično je prikazana agresivnost Josea i želja za osvetom, što mu je i potrebno s obzirom da se njegov karakter do sada sveo na ples i zabavu. Jako mi se svidjelo kako su ovo odradili, drago mi je da bi ipak moglo biti nešto od Josea, iako u početku sam bio skeptičan da njegov gimmick neće funkcionirati.

 

Bayley vs Nia Jax – ***

S ovim mečom sumo uspjeli popuniti i trilogiju mečeva između Bayley i Nie Jax. Bio je to još jedan dobar meč njih dvije, iako najslabiji do sada. Imali smo standardnu priču koju smo vidjeli i u prijašnjim mečevima gdje Bayley na razne načine pokušava dobiti Niu koja koristi prednost visine i jačine. Solidna akcija s pokojim dobrim potezom i odličnim povratkom Bayley pri kraju. Bayley je pobijedila s Bayley-to-Belly sa srednjeg užeta. Jako lijep završetak i očekivana pobjeda za Bayley koja će vjerojatno na Takeoveru dobiti svoj revanš protiv Asuke. S druge strane, prilično sam siguran kako je Nia Jax ovime odradila i posljednji meč za NXT. Malo sam skeptičan oko njenog prelaska na glavni roster s obzirom da mislim kako još uvijek nije toliko spremna, ali vidjet ćemo kako će se pokazati ondje.

 

Dobra epizoda NXT-a, nije bila na razini prethodne dvije, ali dva jako zabavna meča, odlična agresivnost Josea te najava za meč između Revivala te Gargana i Ciampe čine ovu epizodu jako zanimljivom.

 

Plus, Hideo Itami se vraća za dva tjedna!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Bayley vs Nia Jax"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*