NXT pregled – Bate i Seven protiv Andrewsa i Dunnea

Ovaj tjedan dobili smo još jednu možemo tako reći prolaznu epizodu NXT-a jer nismo dobili nastavak na ono što se dogodilo na Takeoveru. Problem je bio taj što je NXT ovu epizodu snimio na live eventu dan prije samog Takeovera, tako da sve što se dogodilo nije moglo imati nikakvog utjecaja na daljnji razvoj produkta. No, epizoda je bila zabavna uz izuzetno kvalitetan main event.

U main eventu smo dobili UK diviziju jer su Bate i Seven udružili snage protiv prvaka Dunnea i Andrewsa. Kao što to uvijek biva, UK dečki su pružili izrazito dobar meč gdje smo vidjeli svašta. Imamo četiri hrvača u ringu i četiri različita stila. Seven i Dunne bi se s te strane možda mogli poistovjetiti, no nije bitno, bitno je da me je ovaj meč jako zabavio. Nije bio odličan, ali za desetak minuta koliko su dobili, ovo je bilo super. Da je bila još koja minuta i da je meč bio od veće važnosti, tj. da je postojalo nešto iza njega, možda bi bilo i odlično. No, ja sam super zadovoljan, dečki su opet bili inovativni, recimo ona sekvenca gdje je Andrews Frankensteinerom bacio Batea prema Dunneu koji je izveo Powerbomb. Mislim, to u WWE-u nikada neće vidjeti, to je neka sasvim druga razina inovativnosti, a ovi dečki pokazuju da to mogu.

Bate i Seven su pobijedili kada je Bate pinnao Dunnea za pobjedu. Zanimljiva odluka, ovo je prvi puta da je Dunne pretrpio pobjedu otkako je postao prvak ja mislim, tako da možda žele postaviti revanš između Batea i Dunnea u budućnosti čemu se veselim, s obzirom da je njihov meč s Takeovera daleko najbolji WWE meč ove godine, a i jedan od najboljih ovog desetljeća usudim se reći. Koji su čitali moju Takeover recenziju za taj show, vidjeli su da sam mu dao pet zvjezdica. Tako da se definitivno radujem njihovom revanšu. A s druge strane, Dunne je napao Andrewsa nakon meča, što bi također moglo postaviti meč između njih dvojice, što također ne bi trebalo biti loše. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što će dalje s njima, ali eto, šteta je što nemaju i dalje neki konkretan plan s njima u smislu tjednog showa ili nečega sličnog.

Sane je pobijedila Royce su solidnom meču. Bilo je nekoliko solidnih poteza, Royce je uspjela pratiti ritam koji je Sane postavio, taktike Iconic Duoa su bile super kao i uvijek. Sve skupa, ništa drastično dobro, ali zabavno za ono što je bilo. Sane je uhvatila potrebnu pobjedu nakon neuspjeha na Takeoveru.

Street Profits pobijedili su Sabbatellija i Mossa još jednom u solidnom meču. Ovaj je trajao nešto duže i imao je uključeniju publiku, tako da je bio bolji od prvog meča. Rezultat je bio očekivan, Profitsi su prešli preko nekih prepreka i zamki u meču i uzeli pobjedu. Dobro ih grade za sada.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Bate i Seven protiv Andrewsa i Dunnea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*