NXT pregled – Balor, okreni se!

NXT nas uvodi s odličnim promom meča između Kevina Owensa i Johna Cene na Elimination Chamberu. Očekivao sam da će tako nešto napraviti i to je super.

 

Adam Rose vs Tyler Breeze – **3/4

Pomalo sam iznenađen što je publika vikala ‘Leo Kruger’ Roseu. Dosada se to nije događalo i glupo je što mu to viču. Prošla je godina dana od promjene karaktera. Ovo je bio iznenađujuće dobar meč jer su dobili dosta vremena, čak 8 minuta, što nisam očekivao. Akcija na početku je bila spora i bilo je malo dosadno s Rest Holdovima, no završnica je bila jako dobra. Tyler Breeze očekivano ostvaruje pobjedu kako bi vratio malo momentuma od poraza protiv Balora na Takeoveru.

 

Solomon Crowe je imao kratak intervju u kojem je rekao kako će se vratiti u ring i postati NXT prvak. Nadam se da će ubrzo naći nešto za njega i staviti ga u neku priču, previše je talentiran da bude uvijek na dnu i gubi.

 

Imali smo intervju na stageu s Evom Marie, no nažalost je nisam mogao ništa čuti jer joj je publika davala glasne negativne reakcije i doslovno joj nije dala da govori. Kako god, Marie je govorila o ženama u NXT-u i kako će i ona tu biti. Nadam se da ona neće postati NXT Women’s Prvak. Iako neki govore kako se popravila tijekom ovog odmora zbog ozljede, ja u to ne vjerujem dok se ona ne pokaže u ringu. Vidjet ćemo.

 

NXT General Manager William Regal je najavio kako ćemo 4. srpnja imati veliki WWE live event u Japanu koji će se prenositi na WWE Networku. Nastupit će velike WWE zvijezde poput Cene, Lesnara i Jericha, ali i nastupat će neki NXT hrvači i imat ćemo NXT Title Match između Finn Balora i Kevin Owensa! Jedva čekam ovo! Ovo će biti odlično i drago mi je da će ovo prikazati na WWE Networku!

 

Alixa Bliss vs Carmella – *3/4

Blake i Murphy su bili u kutu Alexe Bliss, a Enzo i Big Cass su bili u kutu Carmelle. Meč je bio u redu, ali ništa posebno jer nije bio predugačak. Alexa Bliss je pobijedila tako što se pridržala rukom za užad. Tipična pobjeda negativca, sviđa mi se. Ovaj stable BAM (Blake, Alexa i Murphy) mi se jako sviđa i Bliss je puno bolja kao negativka. Ova zavada za NXT Tag Team titule se nastavlja i to je dobro.

 

The Vaudevillains vs Jason Jordan & Marcus Louis – *3/4

Evo napokon i Vaudevillainsa! Nisam ih dugo vidio n TV-u. Potpuno sam zaboravio na njih. Meč je bio u redu, no vrlo kratko, ali je bilo dobro za što je bilo. Louisovo deranje tijekom meča je strašno. Izgleda i zvuči kao psihić. Očekivna pobjeda za Gotcha i Englisha. Nadam se da će se češće pojavljivati i vratiti se ponovno u lov za Tag Team titule jer im je karakter odličan.

 

Finn Balor je imao odličan intervju kako će osvojiti NXT titulu od Kevina Owensa u Japanu. Jedva čekam ovaj meč! Nadam se da će biti bolji nego njihov prvi meč u NXT-u. Mislim da će Balor osvojiti titulu ovdje jer je event u Japanu, a Balor je svoju karijeru upravo izgradio i ondje kako je spomenuo u intervjuu. Jedva čekam!

 

Rhyno vs Finn Balor – **3/4

Rhyno je tijekom showa imao intervju o ovome meču kako će se fokusirati da bude na vrhu i postane NXT Champion. Još jedan očekivno dobar meč. Akcija je bila solidna tokom cijelog meča i završnica je bila zabavna. Balor očekivano pobjeđuje što je dobro. Rhyno dosada nije pobijedio niti jednu veću zvijezdu u NXT-u. Pobijeđivao je samo one lokalne wrestlere. Poslije meča na stageu Rhyno je dao odličan Gore Baloru za kraj showa! Kako je samo Baloro odletio! Zanimljivo. Mislim da bismo mogli vidjeti zavadu ove dvojice što je u redu.

 

Dobar NXT. 7/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Balor, okreni se!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*