NXT pregled – Authors of Pain vs Street Profits

Ovotjedna NXT epizoda donijela nam je par zabavnih kratkih mečeva i kao takva je bila dobra jer je bila usmjerena čisto na izgradnju likova i davanju momentuma onima kojima je dobro. Nije bilo meča ovaj tjedan koji bi je baš ono bio jako dobar, ali bih izdvojio kao Garganov promo kao najbolju stvar sa showa.

I upravo s tim ćemo krenuti u ovom pregledu NXT-a. Nakon što je čuo razgovor Vege i Regala u backstageu, Gargano je dojurio u ring jer je imao mnogo toga za reći. Kazao je kako mnogi njegove mogućnosti cijelo ovo vrijeme stavljaju pod upitnik i kako svi sumnjaju u njegovu kvalitetu, no kako će u Philadelphiji potvrditi svoju kvalitetu nakon što osvoji NXT titulu, ali je uz sve to onda i prihvatio Dreamov izazov da stavi svoju priliku na liniju protiv njega sljedeći tjedan.

Sjajan promo i pritom mislim na samu izvedbu istoga. Nije ovo bio nešto strašno kompliciran promo u tekstualnom smislu, no sve što je rekao imalo je logike i sve što je rekao rekao je s velikom dozom energije, uživljenosti i uvjerljivosti. Zato sam upravo na forumu glasao za Gargana kao najboljeg pozitivca u protekloj godini. On čak i jednostavne stvari zna pretvoriti u nešto genijalno, pa tako je i ovaj promo pretvorio u nešto fantastično. Nakon ovoga sam jako zainteresiran za meč koji će se dogoditi u Philadelphiji, ali i za borbu između njega i Dreama sljedeći tjedan. Vjerujem kako će to biti jako dobar meč.

U main eventu showa su se borili Authors of Pain i Street Profits za pravo borbe protiv Tag Team prvaka u Philadelphiji. Bio je ovo solidan meč koji nije dugo trajao, ali nije niti trebao. Svi smo znali kako će AoP uzeti ovaj meč i još jedno izazvati za titule prije nego što uskoro odu na glavni roster. I to je u redu, mislim da su jako dobar tim koji će vjerojatno imati jednako kvalitetan meč s Undisputed Erom. Ne bi bilo niti realno su Profitsi ovdje uzeli pobjedu, a i bit će druge prilike za njih.

Lacey Evans pobijedila je Aliyah u kratkom meču. Ništa posebno ovdje, više me se dojmilo ono što se desilo nakon meča kada se pojavila Shayna Baszler i napala Aliyah sve dok se nije pojavila Ember Moon koja ju je otjerala, a onda i izazvala na meč koji je kasnije najavljen za Takeover. Bio je ovo jedan dobar segment koji je postavio meč između Shayne i Ember za titulu, što bi moglo biti prilično dobro. Možda je malo naglo Shayna dobila ovu poziciju, ali kao prvo, bila je u finalu Mae Young Classica, a kao drugo, Sane se bori s nekom malom ozljedom i nije u ovom trenutku spremna, tako da je Shayna najbolji odabir. Bit će zanimljivo vidjeti kako će meč teći.

Strong je pobijedio Aichnera u vrlo zabavnom kratkom meču. Aichner je još jednom impresionirao, opet su ga stavili u ovako kratak meč u kojem dobije pokoji ofenzivni potez, ali uglavnom izgubi nakon prve, druge kontre. To je u redu, ali bih volio vidjeti više od njega definitivno, čovjek ima potencijala i to mora do kraja otkriti. No, pobjednik je ovdje bio očekivan i logičan, Strong je uhvatio jednu važnu pobjedu nakon prošlotjednoj poraza.

Sabbatelli i Moss pobijedili su Heavy Machinery u solidnom kratkom meču. Iskreno, nisam očekivao ovakav rezultat, mislim da je ovo tek drugi poraz za Heavy Machinery i iznenadio sam se što se to dogodilo ovdje. No, ne kažem da je ovo loša odluka jer vidjet ćemo hoće li što napraviti s njima u budućnosti.

I da još bih istaknuo sjajan promo video za TM-61. Oni su poprilično zaboravljeni u posljednjih godinu dana jer se nisu pjavili zbog ozljede, ali radujem se njihovom povratku.

About the Author

Alen Butumović
Urednik ProHrvanja koji obožava Deana Ambrosea.

Be the first to comment on "NXT pregled – Authors of Pain vs Street Profits"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com