NXT pregled – Authors of Pain vs Street Profits

Ovotjedna NXT epizoda donijela nam je par zabavnih kratkih mečeva i kao takva je bila dobra jer je bila usmjerena čisto na izgradnju likova i davanju momentuma onima kojima je dobro. Nije bilo meča ovaj tjedan koji bi je baš ono bio jako dobar, ali bih izdvojio kao Garganov promo kao najbolju stvar sa showa.

I upravo s tim ćemo krenuti u ovom pregledu NXT-a. Nakon što je čuo razgovor Vege i Regala u backstageu, Gargano je dojurio u ring jer je imao mnogo toga za reći. Kazao je kako mnogi njegove mogućnosti cijelo ovo vrijeme stavljaju pod upitnik i kako svi sumnjaju u njegovu kvalitetu, no kako će u Philadelphiji potvrditi svoju kvalitetu nakon što osvoji NXT titulu, ali je uz sve to onda i prihvatio Dreamov izazov da stavi svoju priliku na liniju protiv njega sljedeći tjedan.

Sjajan promo i pritom mislim na samu izvedbu istoga. Nije ovo bio nešto strašno kompliciran promo u tekstualnom smislu, no sve što je rekao imalo je logike i sve što je rekao rekao je s velikom dozom energije, uživljenosti i uvjerljivosti. Zato sam upravo na forumu glasao za Gargana kao najboljeg pozitivca u protekloj godini. On čak i jednostavne stvari zna pretvoriti u nešto genijalno, pa tako je i ovaj promo pretvorio u nešto fantastično. Nakon ovoga sam jako zainteresiran za meč koji će se dogoditi u Philadelphiji, ali i za borbu između njega i Dreama sljedeći tjedan. Vjerujem kako će to biti jako dobar meč.

U main eventu showa su se borili Authors of Pain i Street Profits za pravo borbe protiv Tag Team prvaka u Philadelphiji. Bio je ovo solidan meč koji nije dugo trajao, ali nije niti trebao. Svi smo znali kako će AoP uzeti ovaj meč i još jedno izazvati za titule prije nego što uskoro odu na glavni roster. I to je u redu, mislim da su jako dobar tim koji će vjerojatno imati jednako kvalitetan meč s Undisputed Erom. Ne bi bilo niti realno su Profitsi ovdje uzeli pobjedu, a i bit će druge prilike za njih.

Lacey Evans pobijedila je Aliyah u kratkom meču. Ništa posebno ovdje, više me se dojmilo ono što se desilo nakon meča kada se pojavila Shayna Baszler i napala Aliyah sve dok se nije pojavila Ember Moon koja ju je otjerala, a onda i izazvala na meč koji je kasnije najavljen za Takeover. Bio je ovo jedan dobar segment koji je postavio meč između Shayne i Ember za titulu, što bi moglo biti prilično dobro. Možda je malo naglo Shayna dobila ovu poziciju, ali kao prvo, bila je u finalu Mae Young Classica, a kao drugo, Sane se bori s nekom malom ozljedom i nije u ovom trenutku spremna, tako da je Shayna najbolji odabir. Bit će zanimljivo vidjeti kako će meč teći.

Strong je pobijedio Aichnera u vrlo zabavnom kratkom meču. Aichner je još jednom impresionirao, opet su ga stavili u ovako kratak meč u kojem dobije pokoji ofenzivni potez, ali uglavnom izgubi nakon prve, druge kontre. To je u redu, ali bih volio vidjeti više od njega definitivno, čovjek ima potencijala i to mora do kraja otkriti. No, pobjednik je ovdje bio očekivan i logičan, Strong je uhvatio jednu važnu pobjedu nakon prošlotjednoj poraza.

Sabbatelli i Moss pobijedili su Heavy Machinery u solidnom kratkom meču. Iskreno, nisam očekivao ovakav rezultat, mislim da je ovo tek drugi poraz za Heavy Machinery i iznenadio sam se što se to dogodilo ovdje. No, ne kažem da je ovo loša odluka jer vidjet ćemo hoće li što napraviti s njima u budućnosti.

I da još bih istaknuo sjajan promo video za TM-61. Oni su poprilično zaboravljeni u posljednjih godinu dana jer se nisu pjavili zbog ozljede, ali radujem se njihovom povratku.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Authors of Pain vs Street Profits"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*