NXT pregled – Asuka i Nikki Cross protiv zaštitara

Posljednji NXT prije Takeovera je iza nas. Bila je to solidna epizoda, iako nije bila na razini prijašnje dvije, no dobili smo još solidnog hypea za San Antonio.

U main eventu imali smo face-off četiri žene koje će se sukobiti za NXT Women’s titulu. Najprije su izašle Kay i Royce koje su rekla kako su njih dvije glavne u diviziji i kako će to dokazati kada jedna od njih u subotu osvoji pojas. Sljedeća je izašla Nikki Cross, a ubrzo je dotrčala i Asuka koja je zajedno s Nikki prebila Peyton i Kay. Njih dvije su se gledale jedno vrijeme, a onda su došli zaštitari kako bi spriječili mogući brawl, no njih dvije su prebile i njih je Cross za kraj skočila s užadi na sve van ringa, dok su Kay i Royce gledale u strahu.

Ovaj segment mi se većinom svidio. Shvatio sam ideju, željeli su predstaviti Asuku i Nikki kao dvije potpune luđakinje koje su spremne učiniti sve za pobjedu, a reakcija Kay i Royce na kraju je bila fantastična, no to što su njih dvije pretukle sve zaštitare je malo glupo. Često u WWE-u zaštitari ispadnu kao apsolutni glupani, no ovdje su ispali kao ultra glupani koji ne znaju raditi svoj posao. Sama ideja segmenta je, kao što rekoh, bila dosta dobra i segment nije bio loš, ali mogli su to sa zaštitarima malo bolje napraviti. Recimo onaj skok Nikki na kraju je bio fantastičan, to je dosta realnije da ona skoči na sve i sruši ih nego da Asuka prebije tri zaštitara odjednom.

Eric Young pobijedio je Chrisa Atkinsa u kratkom meču koji nije bio ništa posebno nego je služio da dadne malo momentuma Younga prije svog meča protiv Dillingera. Nakon meča, cijeli SAnitY, uključujući i Damo, dodatno je pretukao Atkinsa. Solidno sve skupa. Young ima priliku pokazati se u meču protiv Dillingera na Takeoveru. To će mu biti najvažniji NXT meč do sada jer zapravo nije niti imao jedan duži meč, tako da se po mom mišljenju treba dokazati u tom meču.

No Way Jose pobijedio je Kona Reevesa u prilično bezveznom meču. Nešto ovdje nije kliknulo, Revees mi je ovdje bio prilično loš. Pobjeda Josea je bila očekivana. Nakon meča, pojavio se Elias Samson koji je htio otpjevati Joseu pjesmu, no ovaj to nije htio čuti te ga je udario. Solidna postava potencijalnog feuda između njih dvojice, samo se nadam da neće u zadnji tren dodati ovaj meč na Takeoveru jer nije potreban. Vjerujem kako će se dogoditi na onoj epizodi NXT-a za tjedan dana koju će snimiti u subotu prije samog Takeovera, što je u redu.

Ember Moon je pobijedila Liv Morgan u prilično solidnom meču. Nije trajao dugo, ali je akcija bila u redu. Dobra pobjeda za Ember koja joj daje ponešto momentuma. Mislim kako čuvaju Ember za Orlando u četvrtom mjesecu gdje će izazvati Women’s prvaka. Pretpostavljam da će to i dalje biti Asuka, ali volio bih vidjeti meč između Ember i Nikki.

Andrade Almas je imao intervju o svom meču protiv Stronga i rekao je da će ga udariti u lice. Pojavio se Strong i rekao da ga udari, što je ovaj i napravio. Jako dobar backstage segment, dodali su dobar hype na ovaj meč. Jedva čekam, mislim kako će ovo biti odlična stiff borba.

Uz sve ovo moram pohvaliti odličan promo video za meč #DIY-a i Authors of Paina.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Asuka i Nikki Cross protiv zaštitara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*