NXT pregled – Agresivna strana Joea

Baron Corbin vs Tye Dillinger – *1/2

Ovo čak nije bio potpuni squash kako sam očekivao da će biti, već je ovo bio jedan zabavni kratki meč u kojem je Dillinger dobio solidnu dozu ofenzive. Corbin je ipak dobio s End of Days. Očekivana pobjeda za Corbina pošto će imati meč protiv Crewsa na Takeoveru. Nakon meča, Crews je u backstageu imao promo gdje je najavljeno kako ćemo idući tjedan na NXTu imati Tag Team meč gdje će se on i Balora suočiti protiv Corbina i Joea. Dobro grade ovaj meč njih dvojice, mislim da bi mogao biti dobar meč.

 

Tommaso Ciampa imao je intervju u backstageu. Ciampa je izjavio kako zna Joea godinama i kako se u zadnje vrijeme dosta promijenio. Zatim je rekao kako će pobijediti Joea u meču, iako nitko u to ne vjeruje. Solidan intervju Ciampe kako bi ga se donekle postavilo ravnopravnim Joeu, iako nitko baš ne vjeruje kako će on taj meč dobiti.

 

Nia Jax vs Blue Pants – *1/4

Blue Pants je jako popularna, stoga je ovo dobar način da se navuče heat na Niu. Hajde, ovdje je Nia bila prilično dobra, ona njezina bacanja su bila nadrealna. Možda i najbolji nastup za nju otkako je napravila debi. Očekivana pobjeda za nju. Kako izgleda, imat će meč protiv Bayley na Takeoveru. Ako je Nia zaista dobra, napravit će i dobar meč s Bayley.

 

Tom Phillips je imao intervju s Dash Wilderom i Scott Dawsonom. Tom ih je pitao o tome zašto vole ozljeđivati ljude, a nije ih briga za posljedice. Njih dvojica su izjavili kako su jedine posljedice Tag Team titule koje su osvojili prije nekoliko tjedana. Tom ih je zatim informirao da će na Takeoveru braniti titule protiv Enze i Cassa. Njih dvojica su taj izazov prihvatili, a zatim su poslali poruku Cassu kako će ga još jednom ozlijediti. Jako dobar intervju prvaka. Zasada ih odlično bookiraju i pobjeda protiv Enze i Cassa bi bila odlična. Dash i Dawson su odlični.

 

James Storm vs Adam Rose – *1/2

Adam Rose je dobio dobru reakciju na svoj povratak u NXT, no povratak Storma je publika još bolje prihvatila. Zabavan kratki squash, Storm je izgledao impresivno. Na kraju je očekivano pobijedio s Last Call. Ne znam kakva je situacija između njega i WWEa i je li stvoren kakav ugovor, ali volio bih da su se dogovorili i da ćemo češće vidjeti Storma.

 

The Vaudevillains vs Chad Gable & Jason Jordan – **1/2

Prije meča, Vaudevillainsi su imali intervju u ovome meču kada su ih Gable i Jordan prekinuli. Dva tima su izmijenila riječi, a onda se rukovala. Solidan segment. Ovaj meč je bio toliko dobar za ovih pet minuta što su dobili da mogu samo žaliti što nisu dobili još toliko. Gledati Gablea i Jordana je stvarno predivno. Publika je bila super također, eksplodiraju kada njih dvojica uđu u ring. Jako dobra i brza akcija popraćena mnoštvom dobrih poteza. Gable i Jordan su ostvarili pobjedu s Assissted Belly to Back. Nakon meča, Gable i Jordan su pružili ruke Vaudevillainsima, ali su ovi odbili i otišli. Zanimljivo. Ovo možda znači da ćemo vidjeti heel turn Vaudevillainsa, ali isto tako može i značiti da su samo frustrirani porazima. Što se tiče Gablea i Jordana, polako, ali jako dobro ih bookiraju. Vjerojatno nakon Takeovera ići na Tag Team titule.

 

Emma vs Liv Morgan – *1/2

Obožavam ovaj novi Emmin karakter i njenu agresivnost tokom meča. Preporodila se ponovnim povratkom u NXT i promjenom karaktera. Kratak, ali efektivan meč za Emmu koja je ostvarila pobjedu s Emma Lock. Nakon meča, na ekranu se pojavila Asuka koja je udarala u boksačke vreće. Asuka je poručila Emmi da će se vidjeti u Londonu, što znači da ćemo dobiti meč njih dvije ondje! Odlično. Taj meč bi sasvim lagano mogao biti super ako dobiju vremena.

 

Alex Reyes je imao intervju s Bayley koja je govorila o tome kako je Nia Jax jasno postavila svoje ciljeve, a to je NXT Women’s titula. Bayley je izjavila kako prihvaća svaku vrstu izazova. Nia se pojavila, nasmijala i otišla, no onda se vratila, zgrabila Bayley i bacila je kroz vrata. Ovo je bilo odlično. Dobro su krenuli s pričom kako Bayley ili općenito niti jedna NXT Women’s prvakinja nisu imale za izazivača nekog poput Nie. Sad sam prilično siguran kako će to biti dobar meč na Takeoveru.

 

Samoa Joe vs Tommaso Ciampa – ***

Još jedan meč gdje apsolutno žalim što ova dvojica nisu dobila barem još pet minuta. No, za ovih 6-7 minuta što smo vidjeli, meč je bio fantastičan. Mnogo brutalnih udaraca, šamara i chopova, kakvim samo možete vidjeti u Japanu. Nazovimo ovaj meč kratkom verzijom nekog stiff meča iz Japana. Bilo je odlično stvarno, pogledajte ga. Joe zaista uživa u svom novom karakteru i ovo je možda i najbolje izdanje za njega dosada u NXTu. Ciampa je bio također dobar i kada se sve to spoji, dobijete jedan kvalitetan meč. Joe je dobio s Coquina Clutchom. Odlično bookiraju Joea nakon heel turna. Jako me zanima njegov meč protiv Balora.

 

Još jedan jako, jako dobra epizoda NXTa. Iako niti jedan meč nije bio pretjerano dugo, vidjeli smo jedan dobar i jedan solidan meč, no svaki meč je imao neko značenje. Priče se razvijaju odlično i ne mogu biti više uzbuđen za London nego što jesam. 7.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Agresivna strana Joea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*