NXT pregled – A sada na Takeover…

Za početak su prikazali dosta dobar video promo o Zaynovom meču s Cenom na Raw-u prošli tjedan te rekli kako će se Zayn i Owens susresti licem u lice na ovoj NXT epizodi.

 

Solomon Crowe vs Baron Corbin – *1/2

Solomon Crowe ima novu ulaznu pjesmu. Iako je meč bio duži nego prosječan Corbinov meč, poprilično sam iznenađen u kojoj je poziciji Crowe ovdje. Meč je bio solidan za ove dvije minute kojeg su dobili, ali nekako mi je čudno što su dali Crowea ovdje da gubi. Apsolutno mi se ne sviđa njegovo bookiranje dosada u NXT-u. Nadam se da će se to popraviti poslije Takeovera. Poslije meča, Rhyno je došao u ring s mikrofonom i pitao hoće li to oni više učiniti, a zatim su se krenuli udarati. Zaštitari su brzo došli u ring i razdvojili ih, a Rhyno je svojima podijelio Spearove. Svidio mi se segment, očekujem barem solidan meč od ove dvojice.

 

Sasha Banks vs KC Cassidy –  *1/4

Sasha Banks je prije meča rekla kako Becky nije bolja od nje samo zato što joj se posrećilo prošli tjedan te kako će na Takeoveru pokazati zašto je ona šef ovdje. Kratak meč i vrlo dominantna pobjeda za Sashu. Upravo onako kako je trebalo biti. Jedva čekam ovaj meč na Takeoveru! Čuo sam da su imale super mečeve na live eventima, nadam se da će isto tako biti i ovdje.

 

Ranije u showu, Dana Brooke je govorila o Charlotte što je izgleda nju malo i uzbudilo, pa su u intervjuu Charlotte i Bayley poslali poruku Dani i Emmi kako će ih čekati idući tjedan na Takeoveru. Ništa još nije najavljeno, ali vjerujem kako ćemo imati Tag Team meč njih četiri što je kul ideja.

 

Alexa Bliss vs Carmella – 3/4*

Ovo baš i nije bilo pretjerano dobro. Iako su dobile solidnu dozu vremena, bilo je nekoliko pogrešaka i nisu se baš razumjeli u ringu. Blake i Murphy su tijekom meča došli do ringa. Alexa Bliss je dobila s Twisting Splashom s užadi. Poslije meča, Blke i Murphy su došli u ring i pokušali opet ismijavati Carmellu koja im je rekla kako će Enzo i Cass pobijediti na Takeoveru i postati Tag Team prvaci,  kada Blake i Murphy izgube, ostat će samo jedna riječ za njih…SAWFT! Jako mi se svidjela Carmella ovdje koja je na odličan način predstavila Cassa i Enzu koji nisu ovdje zbog onoga što se dogodilo prošli tjedan. Jako mi se sviđa priča za ovaj meč i vjerujem kako će meč biti dobar.

 

U backstageu smo i Dana Brooke i Emma prihvaćaju izazov Charlotte i i Bayley. Znači, imat ćemo taj Tag Team meč izgleda na kraju. To je dobro i sviđa mi se da su uključili Danu u ovo. Meč bi trebao biti solidan, valjda.

 

Hideo Itami & Finn Balor vs Adam Rose & Tyler Breeze – **3/4

Dobar meč, očekivano. Adam Rose je malo uljez ovdje bio jer on nije u tome #1 contenders meču na Takeoveru, no nekoga je trebalo staviti u tim s Breezeom. Dobro odigrane nesuglasice između Itamija i Balora na kraju što ih je koštalo meča kada je Breeze dobio Roll up-om nad Itamijem. Poslije meča, Breeze je dao Beauty Shot obojici. Breeze je izgled najjače građen od ove trojice, no on po meni ima najmanje izgleda za pobjedu. Za Itamijevu ozljedu apsolutno ništa nisu spomenuli i još uvijek je Triple Threat najavljen. Tko zna je li uopće ozlijeđen. Ako nije, onda on sasvim sigurno pobjeđuje u ovome meču.

 

Sami Zayn dolazi u ring i prije nego što je uspio išta reći, Kevin Owens ga prekida i također dolazi u ring. No, Zayn je svejedno bio taj koji je prvi govorio. Odmah sam primijetio da su umetnuli dio na početku Zaynovog promoa gdje je Zayn govorio kako je ozlijedio rame na Rw-u, ali će svejedno hrvati Owensa. Stalno su držali prikazanog Owensa na ekranu dok je to govorio. Iako se poprilično primijeti, mislim da je ovo kul ideja. Zayn opet želi saznati zašto je Owens to napravio njemu i pita je li to ljubomora zato što je on došao ovdje prvi ili nešto drugo. S druge strane, Owens samo šuti. Zayn zatim pita je li to zbog Owensovog sina jer Zayn zna kako bi on radio u školu nosio Zaynovu majicu nego Owensovu. Owens samo odlazi iz ringa i kad je došao na stage, Zayn ga je pitao ima li što za reći, a Owens mu je odgovorio kako je nakon prošlog tjedna otišao kući zato što je bio ozlijeđen, a Owens zna kakva je to ozljeda i da ga je upravo on ozlijedio te da će na ovom Takeoveru učiniti upravo to ponovno, ali ovaj puta se Zayn neće vratiti. Dosta dobar segment. Svidio mi se kako je Owens bio misteriozan sve do zadnje minute kada je rekao da će uništiti Zayna. Baš me zanima kako će se ovaj meč odigrati na Takeoveru zbog Zaynove ozljede.

 

Dosta solidan Go-Home NXT. Mečevi još jednom nisu nešto zablistali, no svaka priča je dobila vremena da se razvije kako bi dobili još malo hypea prije Takeovera. 6.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – A sada na Takeover…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*