NXT pregled – 90-minutni specijal

NXT Takeover je iza nas, ali mi nismo završili s Brooklynom. Ova epizoda je snimljena prije Takeovera i bit će 90-minutni specijal.

 

Enzo Amore, Big Cass & Hype Bros vs Chad Gable, Jason Jordan, Scott Dawson & Dash Wilder – **3/4

Kakva reakcija za Enzu i Cassa. Definitivno jedni od najpopularniji wrestlera u cijelom WWEu. Svaka im čast na tome. Vrlo zabavan Tag Team meč kao što sam i očekivao. Početak je bio dobar od kojeg bih izvodio onaj nadrealan Dive Enze kad ga je Cass u letu prebacio preko užadi. Sredina je bila dobra većinom zbog odličnog rada Gablea koji je također dobio prilično dobre reakcije. Završnica tipično zabavna i na kraju je Enzo ostvario pobjedu za svoj tim. Ovo dokazuje da je NXT Tag Team divizija dobra samo treba timovima dati vremena.

 

Neville je zatražio od Regala da pristupi Tag Team turniru koji će krenuti idući tjedan. Regal je prihvatio. Drago mi je da će se Neville barem na kratko pojaviti na NXTu. Vidjeli smo zatim intervju Finn Balora poslije meča na Takeoveru.

 

Eva Marie vs Carmella – DUD

Eva naravno nije mogla proći bez negativnih reakcija. Jednostavno nije. Carmella je imala promo prije meča na foru Enze i Cassa. To je ok jer je ona zapravo u timu s njima. Ovo…nije bilo dobro. Nikako. Eva Marie je grozna. Carmella nije previše dobra, ali je pokušala nešto izvući iz nje i nije uspjela. Puno groznih, neugodnih trenutaka, nisu znale što rade. Marie je očekivano pobijedila. Nadam se da neće doći predugo u NXTu.

 

Tyler Breeze je imao promo o svome meču protiv Ligera na Takeoveru. Breeze je izjavio kako sada ima veće i bolje ideje za Regala. Kul, baš me zanima što bi to moglo biti. Dana Brooke i Emma su imale promo o svome večerašnjem meču. Prikazan je intervju Bayley poslije meča na Takeoveru. Corbin je od Regala zatražio da bude u turniru. Regal ga je stavio u tim s Rhynom protiv Ascensiona idući tjedan. To je zanimljivo. Drago mi je da će se i Ascensioni vratiti.

 

Bull Dempsey vs Elias Sampson – *1/2

Sampson izgleda ima nekakav gimmick gitariste. Zanimljivo. Ovo je prvi meč za Bulla Dempseya nakon što je tjednima provodio u teretani i imao one Bull-Fit segmente. Meč je bio donekle solidan i Dempsey je izgledao u redu. Sampson je imao nekoliko zanimljivih ofenzivnih poteza. Bull je očekivano dobio.

 

Charlotte vs Becky Lynch vs Emma vs Dana Brooke – **3/4

Meč je bio prilično dobar. Akcija u početku spora, no svidjela mi se izolacija Charlotte kako bi Emma i Dana mogle raditi na Becky. Interakcije njih dvije su dobro odrađene, pogotovo kada su i one ušle u brawl. Završnica je bila zabavna gdje je svatko napravio svoj povratak. Završetak je bio malo čudan i publika je bila iznenađena što je Emma pobijedila. Možda završetak nije trebao tako izgledati. Poslije meča, sve cure su ušle u brawl koji je završio tako što su Charlotte i Becky imale Danu i Emmu u Figure Eight, odnosno Armbaru. Nadam se da će sada Emma biti ta koja će ići na Women’s titulu. Samo da ne bude Dana ili Eva.

 

Ovo je bila vrlo solidna epizoda NXTa. Trajala je dva sata pa je bilo dosta vremena i za mečeve i za segmente. Jedino što je bilo loše je Eva Marie. Ostalo je bilo u redu. Idući tjedan kreće Dusty Rhodes Classic turniru u Tag Team mečevima, to bi trebalo biti zabavno. 6.5/10

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – 90-minutni specijal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*