NXT meč na WrestleManiji 31?

U posljednjih nekoliko tjedana bilo je dosta nagađanja o tome kako će i hoće li WWE uopće iskoristiti NXT hrvače na WrestleManiji 31. Nije još ništa potvrđeno, ali čini se da ćemo u najmanju ruku dobiti nekoliko NXT mečeva na WrestleMania Axxess, ali postoji mogućnost da će NXT-ovci dobiti veću ulogu i tako dobiti meč na WM.

Službenici WWE-a pokušavaju pronaći nekakvu dobru ideju koja će uključiti više NXT-ovih hrvača u jednom meču na WM i nekoliko ideja je bilo predloženo. Jedna od njih je ta da bi nekoliko NXT hrvača mogli imati meč u stilu Money in the Bank Ladder meča, samo što bi ovdje umjesto kofera na užetu bila titulu koju bi onda prvak i branio.  Dakle, ovo još ništa nije potvrđeno, ali nadamo se da ćemo dobiti još više informacija o ovome.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

2 Comments on "NXT meč na WrestleManiji 31?"

  1. Nije loše da se desi ovo, kada je NXT već u sklopu WWE-ja zašto ne bi dobili meč za titulu ..

    Tako je bilo i kada je bilo ECW, njihovi rvači su bili na PPV-juima

  2. Ovo je odlicna ideja, ali za mene je ovo samo najobicniji rumor i ne znam zasto, ali mislim kako Vince ovo nikako ne zeli napraviti. Cak ne zna dobro iskoristiti niti NXT-ovce kada dodju na main roster, a kamoli da im da neku malo vecu ulogu i to jos na WrestleManiji. Ovo bi vjerojatno Triple H volio, ali kao da on odlucuje o tome… Ima i previse matcheva koji bi se mogli desiti na WrestleManiji i koji su Vinceu ”vazniji” od ovoga.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*