Novi projekt na forumu uskoro stupa na snagu!

Cijelo vrijeme trudimo se na našem forumu uvesti neke nove ideje, projekte i igre kako bi to mjesto bilo što zabavnije, zanimljivije i interaktivnije pa smo prije nekoliko dana odlučili pokrenuti novi projekt, odnosno igru.

Što je ovo? Riječ je o igri na forumu u kojoj gradimo vlastitu wrestling kompaniju na ovim prostorima. Funkcionira tako da svaki član napravi svoga fiktivnoga hrvača, dodijeli mu ime, karakteristike, nekakvu pozadinu iza toga lika, osobine i sve ostalo. S tim likom član ulazi u ovu igru.

Igra će se bazirati na showovima u pisanom obliku koji neće imati službeni termin niti će ići npr. svaki tjedan, ali ćemo se truditi da bude otprilike tako, iako ne želimo da to bude strogo pravilo jer svi imamo svoje obveze i možda bi nas nekada manjak slobodnoga vremena spriječio da odradimo.

Što se tiče samog pisanja, pisat će se segmenti, odnosno razvoj priče, dok se mečevi neće pisati, nego će biti ili samo spomenuti ili će se o njima nešto napisati u vrlo kratkim crtama (iz razloga što pisanje mečeva bude vrlo zamorno pa ćemo se fokusirati samo na segmente). Tek za neki veći event, odnosno PPV, gdje se odvija kulminacija nekog feuda, meč će biti napisan u tradicionalnom play-by-play obliku.

Tko će pisati show, a tko ga voditi? Glavni booker i onaj koji će raditi osnovnu strukturu nekoga showa, rasporediti likove u rivalstva u početku bit će naš glavni urednik Vedran ili na forumu poznatiji kao Sherpa. A pisati će svi oni koji se prijave u igru. Na koji način? Recimo da ste u feudu s jednim drugim članom u toj igri. Vas dvojica ćete preko privatnih poruka biti obaviješteni o tome, dobit ćete otprilike osnovnu ideju i pravac u kojem bi se vaše rivalstvo trebalo kretati, a na vama će biti da taj segment napišete. Kako ćete to odraditi ostaje na vama.

Pobjednike će nekada određivati glavni booker, a nekada ćete i vi moći predložiti tko bi trebao biti pobjednik nekog meča/feuda. Vaš uspjeh u igri ovisit će i o aktivnosti na forumu u ostalim dijelovima istoga.

Kada kreće? Prvi show će se dogoditi 6.5., no taj show će odraditi isključivo glavni booker pošto je to tek početak i neće biti razvijenih priča ili segmenata. Tek prilikom drugog ili trećeg showa možete očekivati vaše sudjelovanje.

Gdje se to nalazi na forumu? Nalazi se u podforumu pod nazivom Igre i projekti, a direktan link je ovaj. Ondje imate i temu u kojoj možete postaviti pitanja ako vam nešto nije jasno u vezi igre.

U kratkim crtama da ponovimo, osnivamo vlastitu wrestling kompaniju čiji će showovi izlaziti u pisanom obliku. Svaki član ima priliku izgraditi svog fiktivnog lika i sudjelovati u igri s njime. Showove će bookirati glavni booker Vedran, a svaki prijavljeni član imat će pravo upravljati segmentima i rivalstvima svoga lika i pisat će vlastite segmente.

To je to otprilike za prvu ruku. Pitanje nam možete postaviti, ali najbitnije je da se prijavite ako želite sudjelovati odmah. Zaista ne oduzima vremena, jedan segment tjedno ili čak rjeđe zaista nije puno, a igra bi mogla biti vrlo zabavna ukoliko se što više ljudi uključi. Zato vas pozivamo na naš forum da se pridružite ovoj igri i forumu u globalu, sudjelujete u raspravama i možda baš vi postanete prvak na forumu!

Valja napomenuti i kako ovaj koncept nije izmišljen od naše strane. Ovakav projekt provodili su mnogi forumi do sada. Mi smo ideju preuzeli i napravili sve potrebne promjene kako bismo je učinili još boljom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Novi projekt na forumu uskoro stupa na snagu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*