NOAH New Hope Day 2 recenzija

S malo zakašnjenja evo i recenzija drugog dana. Koncept isti kao i prvi dan, pre-taped show snimljen u TV studiju i prikazan 31.5. na AbemaTV-u.

FULL THROTTLE (Atsushi Kotoge & Hajime Ohara) vs KONGO (Haoh & Nioh)

S Kotogeom nisam upoznat, ali sudeći samo po ovom meču između njega i svih ostalih sudionika u meču postoji ogroman jaz. Dosta razočaravajuće, meč od 15-ak minuta u kojem nismo dobili pošten storytelling, ali ni nekakav junior heavyweight spotfest čak ni u closing stretchu.

Kinya Okada vs Mohammed Yone

Ovo je bilo poprilično loše, čak i za ‘veteran vs young lion’ standarde. Sporo, dosadno i samo čekaš kad će više završit. Srećom meč nije trajao ni 10 minuti. Sve skupa tužno ako uzmem u obzir da je Okada bio u meču večeri na prošlom New Hope eventu.

Rene Dupree vs Shuhei Taniguchi

Nakon prijašnjeg meča mislio sam da ne može gore, gadno sam se prevario. Mislim da su pokušali odraditi nekakav hoss meč. Kažem mislim jer je većina meča provedena u ili u rest holdima, ili u teasanju nekakvog high spota, ili van ringa. Od obojice sam stekao dojam kao da je ovaj meč zadnje što bi trenutno radili. Ovakvo nešto se ne bi usudio stavit kao opener na Main Eventu ili AEW Dark. Srećom i ovo je trajalo kraće od 10 minuta, iako je djelovalo kao vječnost.

Kaito Kyomiya vs Yoshiki Inamura

S obzirom na booking prijašnjeg eventa i na dosadašnju kvalitetu ovog moja očekivanja za ovaj meč su bila jako niska. Možda zbog toga meč djeluje bolji nego zapravo je, ali ovo je bilo jako dobro. Ne nekakav MOTY contender, ali jako dobar main event sa solidnim storytellingom i odličnim arm workom Kyomiye (mislim da je dobra većine meča provedena u nekakvoj poluzi) i sellanjem istog od strane Inamure. Jedina realna mana je što je rezultat meča vidljiv iz aviona, ali to je više problem promocije nego dvojca u ringu.

Očekivao sam da će drugi dan biti možda i bolji od prvog. Nažalost ovo je bilo puno, puno lošije. Van solidnog main eventa nije bilo apsolutno ništa vrijedno gledanja.

Be the first to comment on "NOAH New Hope Day 2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*