NJPW Wrestle Kingdom 15 predviđanja

Sati nas dijele od početka najvećeg showa u japanskom hrvanju, a evo i predviđanja ProHrvanje uredništva.

Hiromu Takahashi vs El Phantasmo

Ivan Sučić: Očekujem spotfest s nula psihologije i pobjedu Hiromua. Nisu dobili poseban build sem toga da su obojica osvojili turnir tako da će teško ispričat nekakvu priču u meču.

Danilo Otašević: Slažem se sa kolegom. Meč bez build-a. Mislim da će da bude zabavno, ali očekujem pobedu Hiromu-a.

Vedran Karlić: Potpisujem navedeno. Mislim da će biti dobar meč, no da će Hiromu uzeti.

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.) (c) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa) – IWGP Tag Team Championship

Ivan Sučić: Koliko god mi se sviđali Tekkersi ovdje ne mogu zamisliti nijedan rezultat osim pobjede GoD-a da napokon dobiju krunidbu na WK-u.

Danilo Otašević: GoD mi je sinonim za WK. Verujem da će da bude, u najgorem slučaju, drugi najbolji meč prve večeri. GoD odnosi pobedu.

Vedran Karlić: Ja ću ovdje uzeti suprotno stajalište. GoD je meni sasvim ok tim, ali uvijek mi nešto kod njih fali. Osjećam kao da je sve oko tag titule dosadnije kad su oni prvaca, tako da bih volio iste prvake nakon meča.

Kenta vs Satoshi Kojima – IWGP US Heavyweight right to challenge

Ivan Sučić: Meč stvoren praktički odnikud. Da je Juice ovdje možda bi i pomislio da postoji šansa da Kenta izgubi kofer, ovako je pobjeda Kente prilično jasna. Više od rezultata me zanima kako će Kojima izgledati u ovom meču.

Danilo Otašević: Trebaju pod hitno da rade nešto za US titulom. I meč sa Juice-om mi je delovao random, ovo dibidus. Baš me interesuje kako će Kojima da se snađe u singles meču na WK-mu posle svih ovih godina. Nema sumnje da Kenta odnosi pobedu.

Vedran Karlić: Bez očekivanja, uz to da ne vidim način niti razlog zašto bi Kojima dobio.

Hiroshi Tanahashi vs Great-O-Khan

Ivan Sučić: Prvi put od 2010. da Tanahashijev WK meč nema nikakve implikacije za ikakvu titulu. Suludo. Nadam se pobjedi Oke, gubitak bi mu jako naštetio, a Tanahashiju pobjeda ne znači skoro ništa.

Danilo Otašević: Prvi veliki singles meč O-Khan-a od kada se vratio pa shodno tome trebalo bi on da pobedi.

Vedran Karlić: Ne razumijem baš meč. Tana bi po meni trebao dobiti, no to nema smisla pošto bi njegov protivnik itekako trebao pobjedu. Dok pak mislim da nije ništa s njime napravljeno da izgleda kao sposoban dobiti tanu.

Kazuchika Okada vs Will Ospreay

Ivan Sučić: Na prvu mi pobjeda Willa izgleda kao najlogičniji potez, no ipak mislim da će Okada ovo uzeti.

Danilo Otašević: Ako zaista planiraju da nešto rade sa Ospreay-om sada kada više nije junior, ovo prosto mora da pobedi.

Vedran Karlić: Ovo će biti poslastica. Zbilja je 50-50, vidim u glavi oba scenarija i razlog za oba. Nekako mislim da će Okada ovo dobiti, no možda baš zbog toga što je nedavno postao heel i što ovo WK pred manje gledatelja će Will uzeti.

Tetsuya Naito (c) vs Kota Ibushi – IWGP Heavyweight & Intercontinental Championship

Ivan Sučić: Cijeli WK mi izgleda izgrađen samo da bi Ibushi dobio konačnu krunidbu. Mogu vidjeti situaciju u kojoj daju Naitu dvije velike pobjede da kao nekakav soft reset za lošu 2020., ali ipak mislim da se to neće dogoditi.

Danilo Otašević: Koliko god mi je krivo što to pišem, smatram da Ibushi ovo mora da dobije. Sad je prilika da ga konačno krunišu.

Vedran Karlić: Opet suprotan tabor. Mislim da Naito dobiva obje večeri i da ćemo imati Ibushin heel turn nešto kasnije. Premda očekujem sjajan meč.

Suzuki-gun (El Desperado & Yoshinobu Kanemaru) vs One or Eight (Ryusuke Taguchi & Master Wato) – IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship

Ivan Sučić: 50/50 meč iz svih krivih razloga. Nadam se pobjedi Watoa i Taguchija samo da dobijemo nov i koliko-toliko etabliran tim u jako tankoj jr. tag diviziji.

Danilo Otašević: Jedini meč gde nemam pojma šta da mislim, ali voleo bih da Suzuki-gun nastavi sa reign-om.

Vedran Karlić: Bez ideje…

Shingo Takagi (c) vs Jeff Cobb – NEVER Openweight Championship

Ivan Sučić: Već dugi niz godina NEVER prvak gubi titulu na WK-u, ali mislim da će Shingo prekinuti taj niz i zadržati titulu.

Danilo Otašević: Očekujem da svi pripadnici Empire-a dobiju svoje mečeve. Jako dobar reign je imao Shingo, ali voleo bih da vidim Cobb-a sa titulom.

Vedran Karlić: Cobb s titulom bi bio sjajan prizor, ali očekujem da Shingo obrani. Shingo ima dvije sjajne godine iza sebe, zaslužio je.

Sanada vs EVIL

Ivan Sučić: Predviđam pobjedu Evila jer mislim da će BC izgubiti mečeve za titulu. Pobjeda na WK-u za Evila bi pripomogla i konfliktu Jaya s Evilom, uz uvjet da Jay izgubi.

Danilo Otašević: Mnogo mi se ne gleda ovaj meč, ali kad već predviđamo rekao bih da Sanada ovo uzima. Mislim da pobeda Evil-u ne bi dala nikakav dodatni kredibilitet.

Vedran Karlić: Ja znam da to nije baš nešto što NJPW voli raditi, ali ovaj meč baš treba neku stipulaciju. Volio bih da Sanada dobije, ali mislim da je EVIL bolja opcija za pobjednika.

Taiji Ishimori vs X (Hiromu Takahashi ili El Phantasmo) – IWGP Junior Heavyweight Championship

Ivan Sučić: Očekujem da ćemo ovdje dobiti četvrtu krunidbu Hiromua.

Danilo Otašević: Hiromu ponovo dobija titulu. Jedini smislen potez u ovakvoj situaciji.

Vedran Karlić: Hiroumu bi bio odličan izbor.

X (Tetsuya Naito ili Kota Ibushi) (c) vs Jay White – IWGP Heavyweight & Intercontinental Championship

Ivan Sučić: Najlogičniji potez je vratiti Ibushiju pobjedu protiv Whitea, mislim da će se to i dogoditi i da Ibushi izlazi iz Domea kao dvostruki prvak.

Danilo Otašević: Ibushi kreće 2021-u godinu kao dupli šampion.

Vedran Karlić: Repriza prošlogodišnjeg drugog dana, Naito opet s dvije titule. Premda ne vidim razloga zašto opet to imamo. Moraju ih pod hitno odvojiti. A ako Ibushi dobije svoj meč, mislim da White vejedno ne osvaja titule.

Be the first to comment on "NJPW Wrestle Kingdom 15 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*