NJPW: World Tag League 2021 – Dan 9 recenzija

Yuji Nagata & Tiger Mask vs Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.)

Ivan Sučić: Bolje nego je imalo ikakvo pravo biti. Djelovalo je više kao dva paralelna singles meča nego pravi tag meč, ali što god je potrebno da se iz Nagate i Tigera izvuče jako dobar meč. Zack i Nagata su se fokusirali na tehničke izmjene. Taichi i Tiger se vratili u dane dok je Taichi bio junior. Par nearfallova koji nisu mogli biti bliže tri da me uvjeri da bi Nagata i Mask mogli imat šanse. Pohvale Tekkersima koji su skupili očekivanu pobjedu.

Hiroshi Tanahashi & Toru Yano vs Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku)

Ivan Sučić: Yano je provea minimum vremena u ringu tako da je jedan od boljih za njegov tim. Meč su nosili Tana i MiSu i to je ovdje vjerojatno najtočnija odluka, njih dva generalno imaju dobru kemiju. Prolazno.

Ivan Sučić: Bože pomozi. Jedino mučenje koje House of Torture radi je nad menom.

TenCozy (Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima) vs United Empire (Great-O-Khan & Aaron Henare)

Ivan Sučić: Kao i svaki TenCozy meč, dok je Tenzan u ringu nije dobro. Dok je Kojima u ringu prilično je dobro. U globalu neki prosjek.

CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Očekivao sam da će Yoshi i Goto probati izvuči nešto iz ovog meča. Ne krivim ih što su uzeli dan za odmor. Nothing meč, marginalno bolje od Evila, ali to i nije neki kompliment.

LIJ (Tetsuya Naito & SANADA) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: MOTN, iako u duhu showa i ovo je bilo dosta slabo s obzirom tko je u ringu. Brza aakcija koja je išla više manje non stop. Ali ne mogu reći da je bilo nekih upečatljivih spotova ili da su ispričali priču u ringu.

Sveukupni dojam:

Ivan Sučić: WTL nastavlja biti najslabiji turnir u NJPW-ovoj recentnijoj povjesti. Ništa za preporučiti.

Be the first to comment on "NJPW: World Tag League 2021 – Dan 9 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*