NJPW: World Tag League 2021 – Dan 8 recenzija

Yuji Nagata & Tiger Mask vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Dva tima iz kojih se drugi moraju mučiti da išta izvuku nisu izvukli ništa iz meča. Imam dojam da sam tu istu rečenicu napisao u prjašnjoj recenziji. Ili barem nešto dovoljno slično. Ali ako će Fale i Chase hrvati isti dosadni meč svaki put onda mogu i ja reciklirati recenzije. Očekivano BC uzima 2 boda.

CHAOS (YOSHI-HASHI & Hirooki Goto) vs Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku)

Ivan Sučić: Prva polovica meča je bilo predugo brawlanje van ringa i rest holdi. Druga je bia prilično dobar brawl u ringu. Pogotovo između Gotoa i MiSua. Mislim da su mogli slobodno izbaciti prvu polovicu, meč bi bio bolji. Suzuki-gun i dalje bez pobjede.

Great Bash Heel (Togi Makabe & Tomoaki Honma) vs United Empire (Great-O-Khan & Aaron Henare)

Ivan Sučić: Puno bolje nego sam mislio da će biti. Pod tim mislim da je bilo dobro. Ne odlično, ne vrlo dobro. Ali dobro. Za razliku od većine mečeva ovog turnira ne žalim što sam ovo pogledao. Većinski je bilo brawlanje, ali nekako su uspjeli gdje svi GBH protivnici do sada nisu. Uspjeli su to brawlanje učiniti gledljivim i ne dosadnim.

TenCozy (Horoyoshi Tenzan & Satoshi Kojima) vs LIJ (Tetsuya Naito & SANADA)

Ivan Sučić: Još jedan meč gdje nismo dobili dovoljno Kojime u ringu. Vrhunac je bio kada su Naito i Sanada koristili mongolian chop protiv Tenzana. Sve ostalo nije vridno ni spomena.

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ivan Sučić: Evil meč je Evil meč. problem je što mu je ovaj bio puno duži nego što je inače imao ovaj turnir. Najzanimljivije što se dogodilo je da je Evil gušio Taichia mikrofonom tako da je taichi za promjenu puštao svoj glas kroz razglas. Sve ostalo su bile Evil kerefeke, Yujiro kerefeke i uplitanje Togoa. Malo pred kraj je živnulo, ali ni blizu dovoljno da spasi ovaj meč. Bullet Club uzima pobjedu i stvarno se nadam da neće u finale.

Hiroshi Tanahashi & Toru Yano vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: Trebalo mi je 8 eventova da shvatim da je odjeća i kosa Yanoa i Tanahashija referenca/cosplay mange Be-bop High School. To mi je bio vrhunac gledalačkog iskustva tokom ovog meča. Totalni prosjek koji bi možda prošao kao undercard na Dynamiteu, ne u main eventu ičega..

Sveukupni dojam:

Ivan Sučić: GBH/UE meč je MOTN. Strava od turnira se nastavlja.

Be the first to comment on "NJPW: World Tag League 2021 – Dan 8 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*