NJPW: World Tag League 2021 – Dan 5 recenzija

Great Bash Heel (Togi Makabe & Tomoaki Honma) vs TenCozy (Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima)

Ivan Sučić: Nothing meč, izašli su potrošiti 10 minuta i to su napravili. Jako punch-kick. Otprilike na razini koju sam očekivao, samo što je ta razina jako, jako niska. Nadao sam se pobjedi GBH-a, ali ni to nisam dobio.

LIJ (Tetsuya Naito & SANADA) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Nije bilo loše. Ne posebno dobro, ali barem ne loše. Prošli kroz signature spotove u brzih 10 minuta i dodali nekoliko zgodnih Sanada /Chase interakcija. LIJ nastavlja biti jedini tim bez izgubljenog meča.

Hiroshi Tanahashi & Toru Yano vs United Empire (Great-O-Khan & Aaron Henare)

Ivan Sučić: Ovdje je bilo jako puno vikanja. To je jedino što sam zapamtio. Tona vikanja i beznačajnog brawlanja bez ikakvog smisla i strukture. Yano kupi pobjedu za svoj tim i sva sreća što meč nije dugo trajao.

CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ivan Sučić: Kada smo već kod beznačajnog brawlanja. Stalno to ponavljam, ali evo još jednom. Evil meč je Evil meč. Puno uplitanja i ref bumpova. I pobjeda nakon što je Yujiro razbio svoj štap po Yoshijevom vratu u jedinom iole pamtljivom spotu ovog meča.

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre jr.) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: Ovo je trebalo biti main event. Još jedan MOTN po defaultu. Nije najbolji meč koji su ovi timovi imali. Nije ni blizu. Ali je bilo poprilično dobro i to je bilo dovoljno danas. Tekkersi uzimaju pobjedu nakon Zackovog roll-upa, donekle i osveta za G1 gubitak od Loe. Zack ima najbolje individualne nastupe u turniru za sada.

Yuji Nagata & Tiger Mask vs Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku)

Ivan Sučić: Još jedan prilično slab meč, ali hometown hero Nagata je skupio pobjedu i to je realno jedino bitno ovdje. Sve je bilo sekundarno tome tako da nemam neki prigovor.

Sveukupni dojam:

Ivan Sučić: Jako slab show, pogotovo kad se usporedi s prijašnja dva BoSJ dana. Ni MOTN ne mogu preporučiti.

Be the first to comment on "NJPW: World Tag League 2021 – Dan 5 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*