NJPW: World Tag League 2021 – Dan 4

Yuji Nagata & Tiger Mask vs CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI)

Ivan Sučić: Jedino što sam zapamtio je da je Yoshi imao jedan prilično smiješan bump na udarac nogom od Tiger Maska. Stvarno ništa posebno, ali barem nije dugo trajalo.

TenCozy (Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ivan Sučić: Sve najgore iz TenCozy mečeva sa svim najgorim iz Evil mečeva. Ovo je bilo strašno.

Great Bash Heel (Togi Makabe & Tomoaki Honma) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Prihvatljiv brawl. Ništa više, ništa manje. Nedostaje mi Owens iz G1-a.

Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: Super. Sve što je trebalo biti. Ludi brawl i najkraći meč na cardu. Šokiran sam koliko dobro funkcionira ovo uparivanje Suzukija i Michinokua. Nažalost njih dva ostaju na 0 bodova.

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.) vs United Empire (Great-O-Khan & Aaron henare)

Ivan Sučić: Najbolji meč turnira za sada. Nije da je bio carry job zacka, ali meč bi bio osjetno slabiji bez njega ovdje. Iako i da ga nije bilo ovo bi vjerojatno bio najbolji meč barem ove večeri. Van Zacka, svi ostali su savršeno odradili svoje uloge. Taichi je bio sjajan ozlijeđeni underdog, dok su Aaron i Oka bili savršeni monster heelovi. Henare pogotovo, stvarno se nadam da će konzistentnije imati ovakve nastupe. I nadam se da je dogodine u G1-u. Pobjeda Empirea me iskreno iznenadila, tako da još jedan bonus.

Toru Yano & Hiroshi Tanahashi vs LIJ (Tetsuya Naito & SANADA)

Ivan Sučić: Čudio sam se zašto je ovo main event dok nisam shvatio da su u pitanju Tana i Naito. Prilično zabavno, iako da sam gledao s japanskim komentatorima vjerojatno bi manje uživao. Kelly je stvarno pokopao ovaj meč na trenutke, i dok ne mogu reći da je bilo zasluženo, bilo je poprilično smiješno. Moglo je bili malo kraće i nije opravdalo main event status, ali Yano je imao jako dobru kemiju s LIJ-ovcima tako da nemam puno pregovora. Sanada i Naito i dalje bez izgubljenog meča u turniru. Bio bi i više nego iznenađen ako se Naito bude na kraju borio za tag titule na WK-u.

Sveukupni dojam:

Ivan Sučić: Show od dvije polovice. Ništa prije MiSu meča nije vrijedno spomena, dok je sve nakon toga bilo prilično dobro. Preporuke za Tekkers meč.

Be the first to comment on "NJPW: World Tag League 2021 – Dan 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*