NJPW: World Tag League 2021 – Dan 3 recenzija

Još jedan dan bez komentatora. Ovo će biti bolno.

Hiroshi Tanahashi & Toru Yano vs Tiger Mask & Yuji Nagata

Ivan Sučić: Otprilike što bi se i očekivalo. Par comedy spotova između Tiger Maska i Yanoa, ostalo više manje kao bilo koji drugi NJPW undercard tag. Tana i Yano idu na 6 bodova u neuvredljivih 8 minuta.

Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku) vs United Empire (Great-O-Khan & Aaron Henare)

Ivan Sučić: Uvod u kojem Suzuki-gun napada stoični empire prije zvona je izazva smijeh od publike, tako da usudim se reći da je bilo uspješno. Nadao sam se da će biti više Suzuki/Oka akcije i da će nam dati tehničkog hrvanja, ali meč se sveo na brawl bez puno reda. Barem je bilo prilično zabavno, i za nevjerovati Taka je ispao underdog babyface. I još nevjerojatnije publika je stala prilično glasno iza njega. Ovaj Suzuki-gun tim za sada ima 2 MOTN-a i još nisu imali loš meč. MVP-ovi turnira u ovom ranom periodu.

Bullet Club (Yujiro Takahashi & EVIL) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Bilo je kratko, samim time odlično za standarde ovih timova. Iznenadila me pobjeda Falea i Chasea.

Great Bash Heel (Tomoaki Honma & Togi Makabe) vs LIJ (Tetsuya Naito & SANADA)

Ivan Sučić: Za sve što je bilo iole impresivno u meču je zaslužan LIJ tim. Bilo je prilično jasno da hrvaju oko GBH-a, a ne s njima. I čak i s tim hendikepom je bilo u redu. Ne odlično, ali daleko od lošeg.

TenCozy (Satoshi Kojima & Hiroyoshi Tenzan) vs Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.)

Ivan Sučić: Kojima je ovaj meč stavio na leđa i sam ga odvukao do MOTN statusa. Imao je odlične strong style izmjene s Taichijem, interakcije s Zackom nisu bile ništa lošije. Tekkersi su bili na standardnoj (prilično visokoj) razini i Tenzan se maksimalno trudio da uništi sav Kojimin trud, ali čak ni on nije mogao ovdje puno utjecati. Usudim se čak i preporučiti ovaj meč.

Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa) vs CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI)

Ivan Sučić: Isti ovaj matchup smo dobili ranije ove godine i isti ovaj meč smo dobili ranije ove godine. Samo što je taj prvi meč barem imao dodatnu dramu toga što je bio za tag titule. Solidno, ali ništa posebno i ništa neviđeno. Nisu napravili ništa da opravdaju main event status meča.

Sveukupni dojam:

Ivan Sučić: Za razliku od BoSJ dana ovdje barem mogu preporučiti jedan meč. Iako ne mogu reći da je ovo bilo dobro. Nadam se da neće biti još puno ovih house showova u turniru.

Be the first to comment on "NJPW: World Tag League 2021 – Dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*