NJPW World Tag League 2021 – Dan 2 recenzija

Yuji Nagata & Tiger Mask vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: Solidan brawl s ispravnim pobjednicima u GoD-u. Zadovoljan sam ishodom, za ikakav drugi dojam je bilo prekratko. Nagata i Tiger Mask su tu da popune turnir, suludo bi bilo očekivati tko zna kakvu kvalitetu iz njihovih mečeva.

TenCozy (Hiroyoshi Tentan & Satoshi Kojima) vs CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI)

Ivan Sučić: Minimum minimuma da bude dobro. Tenzan je osjetno usporavao i pogoršavao meč, ali zato se Kojima dovoljno potrudio da to nadoknadi, žao mi je da nije bio više vremena u ringu. Prošli su svoje spotove, nisu se dugo zadržali. Kao i prvi meč više se teško može tražiti.

Hiroshi Tanahashi & Toru Yano vs GBH (Togi makabe & Tomoaki Honma)

Ivan Sučić: Nagađam da će ovo većini biti love it or hate it meč. Velike količine Yano kerefeka pomiješane s velikom količinom Honminih kerefeka. Meni je bilo zabavno, kemija Tane i Yanoa je ovdje bila puno bolja nego u prvom njihovom meču isto. Makabea ne spominjen jer nisam siguran da je zapravo išta napravio.

United Empire (Great-O-Khan & Aaron Henare) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ivan Sučić: Prednost kratke minutaže je što Evil nije dobio previše vremena za svoje gluposti, svaki spot je proletio dosta brzo. Mana je što smo dobili u biti sve iste spotove samo duplo brže. Uplitanje, stolice, ref bumpovi. Van toga neuvredljiv brawl, i bilo je lijepo vidjeti kako netko i vara protiv Evila. Barem je donekle unijelo svježinu koja odavno fali njegovim mečevima.

LIJ (Tetsuya Naito & SANADA) vs Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku)

Ivan Sučić: Po defaultu MOTN, iako čak i za općenito standarde rekao bi da je ovo bilo iznadprosječno. Od početka do kraja nisu stali, stalno se nešto događalo, MiSu i SANADA su imali nekoliko sjajnih razmjena. Nedostajalo je nekakve priče i koherentnosti da bude uistinu odlično, s druge strane svi u meču su previše kvalitetni da bi imali loš meč i još smo dobili vizual MiSua s raskrvarenim nosom.

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Potrudili su se. Vjerojatno najveći kompliment koji mogu dati meču. Nisu samo izašli i rastegli meč od 10 minuta na duplo toliko. Problem je što svejedno nije upalilo. Bilo je sporo, bilo je dosadno, i priča koju su ispričali nije bila posebno zanimljiva. Najbolja stvar u meču je bio Zack, iako ako ne volite njegov stil onda meč nema ni to u svoju korist.

Sveukupni dojam:

Ivan Sučić: Da moram dati bodovnu ocjenu mislim da bi svaki meč osim jednog dobio 5 od 10. Mislim da je i NJPW bio svjestan kakva će biti očekivanja (a i kvaliteta) za ovaj dan jer su i na papiru skoro sva uparivanja prilično slaba, pa su minutažu držali jako nisku za sve. Što prije zaboravim ovaj show to bolje.

Be the first to comment on "NJPW World Tag League 2021 – Dan 2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*