NJPW World Tag League 2021 – Dan 1 recenzija

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.) vs Suzuki-gun (Minoru Suzuki & TAKA Michinoku)

Ivan Sučić: Jedan od iščekivanijih mečeva ovog turnira. Ako ne i najiščekivaniji. I dobili su zadaću otvoriti turnir. I uspjeli su doseći visoka očekivanja i odraditi MOTN. Kroz meč je djelovalo kao da svi izbacuju frustracije što Take nije bilo preko godinu i pol dana, ali i da žele da pruži svoj maksimum. Do točke da su ga Zack i Taichi samo prebijali u ringu dok je Minoru samo jednom ušao. On je većinu vremena proveo sa strane vikući na Taku. Na kraju ga čak nisu ni pinali nego je Taichi čekao da sudac izbroji do 10 i uzeo pobjedu na nokaut dok je MiSu stajao nad njim i derao se. Nakon meča ipak se svi grle i pokazuju da su ujedinjeni. Divota, očekujem da će ovo biti jedan od boljih mečeva u turniru uopće.

TenCozy (Hiroyoshi Tenzan & Satoshi Kojima) vs Yuji Nagata & Tiger Mask

Ivan Sučić: Nothing meč realno. Najzanimljivija stvar u njemu je da je Tiger Mask izašao obućen u plavo. Van toga ništa posebno. Akcija u ringu je bila pristojna i nije trajalo predugo.

Great Bash Heel (Togi Makabe & Tomoaki Honma) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Ivan Sučić: Još jedan neuvredljiv meč, kao i prijašnji. Prošli su kroz signature spotove i nisu uzeli previše vremena za to. Sasvim dovoljno.

United Empire (Great-O-Khan & Aaron Henare) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Ivan Sučić: Najbolje što mogu reći je da je bilo kratko. Akcija u ringu je bila prilično dosadna. Izgleda da će Chase i Fale ponoviti kvalitetu nastupa iz prošlog turnira. Nisu im ni protivnici puno pomogli, obojica su djelovali kao da su na autopilotu.

Hiroshi Tanahashi & Toru Yano vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ivan Sučić: Tanahashi ima novu frizuru. To je sve vrijedno spomena što se ovdje dogodilo. Strašno dosadno i definitivno najgori meč dana.

CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI) vs LIJ (Tetsuya Naito & SANADA)

Ivan Sučić: Preokrenuli su negativni trend showa i odradili stvarno dobar meč. Oba tima su se potrudila maksimalno i imali odličnu kemiju. Akcija u ringu je bila non-stop, ali nisu samo bez veze nizali poteze. Sve pohvale. Lijepo je i vidjeti Naitoa nazad, drago mi je da ozlijeda u G1-u nije bila ozbiljna.

Sveukupni dojam

Ivan Sučić: Svakako bolje od prvog dana BoSJ-a. Pogledajte Suzuki-gun meč, main event ako imate vremena. Ostalo slobodno preskočite.

Be the first to comment on "NJPW World Tag League 2021 – Dan 1 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*