NJPW World Tag League 2020 dan 8 recenzija

Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Kratko i slatko, s nekoliko dosta originalnih spotova. Čak su ubacili i malo komedije. Najvjerojatnije će ovo biti najbolji meč za Chasea i Falea u ovom turniru.

CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ništa posebno. Nije bilo loše, ali nije ni djelovalo kao da su se timovi posebno trudili u meču. Prošli svoje signature poteze to je to.

FinJuice (Juice Robinson & David Finlay) vs CHAOS (Toru Yano & Tomohiro Ishii)

Slično prijašnjem meču, dobrim dijelom nisu ništa posebno radili nego samo nizali poteze. Srećom živnuli su za završni stretch što je ipak pomoglo malo s ukupnim dojmom meča.

The Empire (Great-O-Khan & Jeff Cobb) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Nastavili niz prilično generičnih mečeva, iako je ovdje bila inverzija prijašnjeg. Otvorili su dobro, bilo je naznaka nekakve priče. Jako brzo su odustali od toga da bi imali previše dug brawl van ringa, a kad su se vratili u ring samo su nizali poteze do finisha.

HenarACE (Hiroshi Tanahashi & Toa Henare) vs LIJ (Shingo Takagi & SANADA)

Odlično, ili je barem tako djelovalo zbog ostatka carda. Malo psihologije i strukture radi čuda. Nisu samo nizali poteze nego su imali nekakav logičan slijed i jasnu priču prema finishu. Nije puno, ali ni ne mora biti, i ovakvo nešto ne bi trebala biti iznimka. Jedina preporuka iz ovog prilično slabog dana.

Be the first to comment on "NJPW World Tag League 2020 dan 8 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*