NJPW World Tag League 2020 dan 6 recenzija

CHAOS (Tomohiro Ishii & Toru Yano) vs The Empire (Great-O-Khan & Jeff Cobb)

Prvi dio meča, gdje je Empire dominirao Yanoa, je bio dosadan. Drugi, kada je ušao Ishii je bio puno bolji jer je napokon bilo hrvanja. Nažalost to je trajalo prekratko u ovom sveukupno predugom meču. Kada se vratio Yano opet je postalo dosadno. Nije mi jasna odluka da Yano skupi pobjedu nad Okom.

HenarACE (Hiroshi Tanahashi & Toa Henare) vs Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens)

Sreća za Chasea i Falea da su bili u meču s jednim od najboljih ikad, jer je ovo bilo kao i svaki njihov meč do sad. Predvidljivo i prosječno, i sve što je imalo valjalo je bilo djelo Tanahashija.

Dangerous Tekkers (Zack Sabre Jr. & Taichi) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Odlično. Brawl van ringa za početak je bio iznadprosječan, okrunjen prevrtanjem stola sa zvonom dva puta. Kada su se vratili u ring samo su ubrzavali meč iz poteza u potez, u završnom stretchu se praktički pretvorio u spotfest samo s varanjem umjesto poteza. HIghlight Zack koji guši Togoa jednom rukom dok se drugom drži za leđa. Uz to što je kriminalno podcijenjen na mikrofonu, Zack je jedan od boljih sellera.

LIJ (Shingo Takagi & SANADA) vs FinJuice (Juice Robinson & David Finlay)

Fantastično. Savršeno osvježenje pred main event i nešto drukčije od dosadašnjih mečeva. Bez brawlanja van ringa, bez jeftinog heata za ijednu ekipu. Samo dobar storytelling i psihologija spojena s odličnom akcijom. Lagana preporuka. Sviđa mi se što je David pinnao Shinga, nadam se da će imati meč za NEVER titulu.

CHAOS (YOSHI-HASHI & Hirooki Goto) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

MOTN i to bez razmišljanja. Iskreno nisam mislio da će se uopće približiti prijašnjem meču po kvaliteti, još manje da će ga nadmašiti. Sve što mi se svidjelo u prijašnjem meču, kombinirano s nedostatkom svega što mi se nije svidjelo u prva dva. Definitivno najbolji meč ovog Chaos tima za sada u turniru, Goto je dobio prostora i vremena da radi ono što ga najbolje ide tj. da pokuša skinuti glavu nekome iz GOD-a dok je Yoshi izgledao kao G1 Yoshi. Obavezno odgledati.

Be the first to comment on "NJPW World Tag League 2020 dan 6 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*