NJPW World Tag League 2020 dan 5 recenzija

FinJuice (Juice Robinson & David Finlay) vs Bullet Club (Chase Owens & Bad Luck Fale)

Solidno, neuvredljivo, ali ništa više od toga. Jako zaboravljiv meč. Jedini highlight je što smo napokon vidjeli kako izgleda Chaseov i Faleov tag finisher i moram priznati da mi se sviđa. Kombinacije delayed german suplexa i Faleovog Grenadea.

HenarACE (Toa Henare & Hiroshi Tanahashi) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Ne znam zašto sam imao niska očekivanja kad sam kroz dosadašnje recenzije hvalio obe ekipe, primarno jer su puno bolje nego sam mislio da će biti. Jako zabavan meč s jednostavnom pričom i još jednostavnijom strukturom. BC su heelovi i varaju gdje god mogu, HenarACE nisu. Zanimnljivo kako je prošlom meču igranje na sigurno odmoglo, a ovdje bio dobar potez. Nagađam da je to zato jer su Evil, Yujiro i Togo puno zanimljiviji od Chasea i Falea. Odličan trenutak kada Toa kupi prvu pobjedu u turniru za svoj tim i on i Tanahashi se grle i slave u ringu, iako ako ispadne da neće više imati nijednu pobjedu onda bi osobno taj trenutak sačuvao za kraj turnira.

CHAOS (Toru Yano & Tomohiro Ishii) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Izgleda da će Yano & Ishii mečevi ovisiti o Yanu. Većinu meča su dominirali GOD, što ne bi bio problem da je Ishii bio u ringu. Yano je puno toga, ne i underdog babyface koji će pridobiti publiku dok se bori za hot tag. Prilično dosadan meč sa neočekivanon Chaos pobjedom.

Dangerous Tekkers (Zack Sabre Jr. & Taichi) vs The Empire (Great-O-Khan & Jeff Cobb)

MOTN za mene. Tekkersi kao underdog babyfaceovi, koliko god to suludo bilo, funkcioniraju odlično. Većina meča se svela na bacanje Zacka po ringu, sviđa mi se što je Empire konzistentan u tome iz meča u meč. Ne treba se posebno truditi onda oko priče i psihologije, priča je možeš li preživjeti njihove napade i nekako izvući pobjedu. Zack je imao i predivnu kontru na Cobbov tour of the islands u rear naked choke, i još bolju kontru na Okin eliminator u triangle, samo radi toga se isplatilo gledati meč.

CHAOS (YOSHI-HASHI & Hirooki Goto) vs LIJ (SANADA & Shingo Takagi)

Htio sam glorificirani singles meč između Shinga i Gotoa, dobio sam ok tag meč. Kao kad za Božić dobijete dobar poklon, ali ne ono što ste htjeli. Bez Shinga bi ovo bilo puno lošije, ovako samo još jedan neuvredljiv main event.

1 Comment on "NJPW World Tag League 2020 dan 5 recenzija"

  1. I read your written content frequently and I just thought it finally was time to leave a comment and say keep up the great work. Eolanda Donovan Tybald

Leave a comment

Your email address will not be published.


*