NJPW World Tag League 2020 dan 4 recenzija

Bullet Club (Bad Luck Fale & Chase Owens) vs LIJ (Shingo Takagi & SANADA)

Meč dvije polovice, prva jako dosadna, druga poprilično dobra jer su ubrzali meč i zapravo radili poteze. Vjerojatno najbolji meč koji je ovaj Bullet Club tim imao do sada u turniru. Čini mi se da ovo kažem za svaki meč, ali uvijek vrijedi ponoviti, Shingo je bio odličan. Highlight je Milano Collection koji pokazuje Chaseu kako izvesti Paradise Lock.

HenarACE (Hiroshi Tanahashi & Toa Henare) vs CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI)

Henare je zato nastavio niz dobrih nastupa i sad me zanima gdje se do sada skrivala ova verzija njega. Solidno, bolje od prošlog meča, ali očekivao sam više s obzirom na imena u meču. Daleko od lošeg, ali nijedna ekipa nije pokazala nešto novo. Jedan od onih mečeva u kojima uživaš dok gledaš, ali sutra ću vjerpjatno samo znati pobjednika meča i ništa drugo.

CHAOS (Tomohiro Ishii & Toru Yano) vs Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi)

Djelovi meča koji su bili Yano komedija su bili zabavni, oni djelovi u kojima je dominirao Bullet Club su bili dno. Puno bolje bi funkcioniralo da su od ovoga napravili jedan kratki comedy meč.

FinJuice (Juice Robinson & David Finlay) vs The Empire (Great-O-Khan & Jeff Cobb)

Imao sam loš predosjećaj prije ovoga. Srećom bio sam samo djelomično u pravu. Još jedan solidan meč, ali ni po čemu pamtljiv ili poseban. Vjerojatno će najbolja stvar oko meča biti Juiceov promo.

Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa) vs Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.)

Meč kojem sam se najviše veselio prije turnira tako da nije smio podbaciti. I srećom nije. Otvorili su s prilično dosadnim brawlom van ringa, ali nakon toga se meč samo poboljšavao. Brzo, s kombinacijom tehničkog hrvanja, stiff udaraca i neizbježnog uplitanja koje je odrađeno savršeno. Od duela stalka za mikrofon i kendo štapa, do ZSJ-a sa kendo štapom, čak i finish u kojem su neočekivano iskoristili Iizukin “metalni prst.” Sve je bilo na mjestu. MOTN.

Be the first to comment on "NJPW World Tag League 2020 dan 4 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*