NJPW World Tag League 2020 dan 2 recenzija

Bullet Club (Chase Owens & Bad Luck Fale) vs Guerillas of Destiny (Tama Tonga & Tanga Loa)

Slab sam na međufrakcijske mečeve, tako da sam u ovome uživao puno više nego bi sama kvaliteta meča dala naslutiti. Bilo je prilično slabo, realno dosadno i predvidljivo i puno BC kerefeka, ali Fale je bio face tako da vjerojatno ulazi u izbor za meč godine.

The Empire (Great-O-Khan & Jeff Cobb) vs CHAOS (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI)

Očekivao sam još jedan brzi squash za Empire, umjesto toga smo dobili poprilično dobar meč. Većinski se sastojalo od dominacije heelova, Oka je bio solidan, Cobb je radio što ga najbolje ide a to je bacanje ljudi po ringu. Izveo je i jedan predivan dupli suplex na Yoshiu i Gotou. Oka i Cobb su solidan par, New Japanu fali tim divova nakon odlaska KES-a i ovaj dvojac bi ih mogao nadomjestiti bez puno problema, čak i imaju sličnu dinamiku kao i KES.

Bullet Club (EVIL & Yujiro Takahashi) vs FinJuice (Juice Robinson & David Finlay)

Evilovo rušenje stola sa zvonom koristeći protivnika nikad neće dosaditi. Jako zabavan meč, sve što je važilo za prošli Evilov meč u turniru važi i ovdje, tag mečevi omogućuju i njemu i Yujiru da skriju mane. Uz to nadodati Juiceovu karizmu i jako motivirano Finlaya i teško da su mogli odraditi bolje u vremenu koje su dobili. Glupo je to uopće reći za jedan BC meč, ali mislim da ipak nije bilo potrebe da onoliko overbookaju kraj, doduše Davidovo udaranje stunnera svima u meču je bio odličan trenutak.

CHAOS (Tomohiro Ishii & Toru Yano) vs LIJ (SANADA & Shingo Takagi)

Yano je proveo puno više vremena u ringu nego sam mislio da oće, iako ne bunim se uopće. Većina meča su bile interakcije njega i Sanade, te interakcije su već tradicionalno odlične, iako mi je jasno zašto se to nekome ne bi sviđalo. Shingo i Ishii su ulazili kada je bilo potrebno, u savršenoj dozi da malo razbiju tok meča i daju odmor od komedije, ali ipak ne toliko da ostavi dojam da je ovo bilo dva singles meča u tag meču.

HenarACE (Hiroshi Tanahashi & Toa Henare) vs Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.)

Main event Toa Henare bi bio šok i da nam nisu servirali ovako fenomenalan meč. Odlično, ne mogu vjerovati da je toliko meča građeno oko Henarea, usudim se reći da je bio handicap meč, i da je ispalo ovako dobro. Svaki potez, svaki odmor i svaka kontra su imali praktički savršen tajming, skoro pa i nisam osjetio da je ovo bilo duplo dulje nego ijedan drugi meč na cardu. MOTN i to daleko iznad ostalih mečeva. Pohvale svima u meču.

Be the first to comment on "NJPW World Tag League 2020 dan 2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*