NJPW STRONG Lone Star Shootout recenzija

Dugo nisam gledao ništa od NJPW-ove američke ekspanzije. Nema boljeg trenutka nego ovog perioda oko WrestleManie da vidimo što se događa u ovome kutku svijeta hrvanja.

Ren Narita vs Rocky Romero

Solidan veteran vs mlada zvijezda meč. Jako naprijed-nazad. Romero nije radio ništa posebno, ali je bio dosta brz i radio sve što može da Narita ispadne jak. Narita na kraju kupi iznenađujuću pobjedu predivnim belly to belly suplexom preko glave.

Finjuice (Juice Robinson & David Finlay), Daniel Garcia & Kevin Knight vs Mascara Dorada, Clark Connors, Karl Fredericks & Yuya Uemura

Iznadprosječan undercard tag meč, ali i dalje undercard tag meč. Stalna akcija bez dosadnog trenutka, više od toga se ne može ni tražiti. Očekivano Knight prima pin od Fredericksa.

Minoru Suzuki vs Killer Kross

Dosta dosadno zapravo. Ne čudi jer je ovo jedan od tri meča koja je Suzuki odradio na ovaj dan tako da je ovdje bilo dosta traćenja vremena i praznog hoda od njega. Od Krossa nisam znao ni što očekivati, ali prvi dojam nije bio dobar. Vrhunac meča s njegove strane je bilo dobacivanje Krossu od strane publike, većinski vezano za njegov WWE main roster run. Na kraju MiSu udara piledriver za pobjedu.

‘Speedball’ Mike Bailey vs Jay White

Za mene je ovo one match show i ovo je taj jedan meč. Baileyeva brzina i udarci nogom protiv Whiteove mogućnosti da okrene momentum meča u djeliću sekunde. Psihologija je bila na visokoj razini, što se i očekuje od Whiteovih mečeva. Izgledalo je kao da je White imao savršen plan za sukob, izbjegao je neke jače poteze Baileya i pri tome mu oštetio koljena kada bi ovaj sletio na njih. Selling istih od strane Speedballa je bio bez greške kako je meč išao. U završnom stretchu Mike radi jednu grešku previše, White kapitalizira i udara Bladerunner za pobjedu. Lagani MOTN.

Chris Dickinson vs Tomohiro Ishii

Ne sumnjam da je za neke ovo na papiru super meč i publika je bila dosta podijeljena između Chrisa i Ishiia. Nažalost meni Dickinson jednostavno nije toliko zanimljiv da bi me previše zanimao ovaj meč, a Ishii je izgledao kao na autopilotu dobrim dijelom tako da ne znam ni koliko je njega zanimalo. Srećom pa je njegov autopilot na razini samog vrha wrestling industrije tako da je ovo opet bio barem 7/10 meč. Ništa posebno vrijedno spomena, ali smo zato dobili greatest hits od Ishiia. Stiff udarci, izmjene choppova i brutalan brainbuster od za pobjedu.

Sveukupni dojam

Jedini meč koji je trebao dostaviti je to i uradio, sve ostalo je bilo u najgorem slučaju kompetentno. Prilično zabavan manji event i svakako preporuka za White/Bailey.

Be the first to comment on "NJPW STRONG Lone Star Shootout recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*