NJPW planira raditi još više događaja u Sjedinjenim Američkim Državama

Ovogodišnji G1 Climax koji će se tradicionalno održavati početkom ljeta, izaći će izvan granica Japana i na dva dana preseliti se u Sjedinjene Američke Države. Naime, 1. i 2.7. New Japan će održati dva showa, odnosno dva dana ovogodišnjeg Climaxa održati u Kaliforniji, točnije u Long Beachu nedaleko od Los Angelesa.

Vlasnik New Japana Takaaki Kidani nedavno je imao intervju s Kevinom Kellyem u kojem je rekao sljedeće:

“Za ovu godinu plan nam je posjetiti Sjedinjene Američke Države na dva dana, 1. i 2. srpnja/jula, ali ako događaju budu uspješni, već imamo plan za sljedeću godinu vratiti se ondje, ali ne samo sljedeće godine nego i dugoročno, sljedećih nekoliko godina.”

Cijeli intervju možete vidjeti ovdje:

Ovo bi značilo da New Japan želi proširiti svoju moć i publicitet na Sjedinjene Američke Države još više. New Japan je već godinama u suradnji s ROH-om, njihove zvijezde se redovno pojavljuju u Americi i odrađuju mečeve, tako da su veoma poznati ovdje.
S druge strane, WWE redovno posjećuje Japan i ondje odrađuje nekoliko showova godišnje. Možda će ovo biti uzvraćanje udarca od strane New Japana prema WWE-u kako bi im stvorili barem nekakvu konkurenciju u Americi. Tko zna, možda za nekoliko godina NJPW bude krenuo raditi svoje showove tijekom WrestleMania vikenda u mjestu gdje se bude održavala WrestleMania kako bi određen broj ljudi privukli sebi i svome produktu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NJPW planira raditi još više događaja u Sjedinjenim Američkim Državama"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*