NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 5 recenzija

Six or Nine (Ryusuke Taguchi & Master Wato) & Tomoaki Honma vs Suzuki-gun (Taichi, Zack Sabre Jr. & DOUKI)

ZSJ i Taguchi su bili MVP-ovi ovdje, pogotovo spot u kojem Zack aperkata Taguchijevu stražnjicu. 10/10. Ostatak meča što bi se očekivalo, prošli signature poteze dok Honma nije primio pin. Nakon meča Douki napada Zacka jer imaju nadolazeći singles meč.

CHAOS (Kazuchika Okada, Hirooki Goto & YOH) vs House of Torture (EVIL, SHO & Dick Togo)

Sho i Yoh su imali ok interakcije, sve ostalo čista HoT dosada kao i uvijek. Barem nije trajalo previše. Togo prima pin, naravno.

LIJ (SANADA, BUSHI & Shingo Takagi) vs United Empire (Aaron Henare, Will Ospreay & Great-O-Khan)

Jedan od onih dobrih tag mečeva koje dobivamo svaki dan turnira. Isto vrijedi ovdje šta i za prijašnje, ništa spektakularno, ali dovoljno zabavi dok traje. Očekivano Bushi prima pin. Izgleda da je Willu Hidden Blade postao glavni finisher.

YOSHI-HASHI vs Kosei Fujita

Young lion meč u drugoj rundi kupa. Pomalo komično. Po kvaliteti kao i svaki drugi, očekivano Yoshi ide dalje.

Tetsuya Naito vs Gedo

Petnaest minuta za Gedo singles meč. Što reći? Čak je i bilo gledljivo. Donekle. Tona BC kerefeka i dosadnog varanja jer su morali nekako popuniti tih petnaest prokletih minuta. Strah me toga kako bi meč izgledao da je u ringu bio netko gori od Naita. Naito ide dalje svom srećom.

Satoshi Kojima vs Jeff Cobb

MOTN. Sve što sam htio od Makabe meča sam dobio ovdje. Stiff udarci, lud brawl, Kojima radi jak argument za još jedan singles reign s nekakvom titulim. Čak je i traljavi tour of the islands za finish pomogao jer su do tog trena prošli rat. Cobb se debelo iskupio za prvu rundu.

Hiroshi Tanahashi vs Bad Luck Fale

Izgleda da je Tana jedini čovjek u kompaniji koji zna izvuči nešto iz meča s Faleom. Nije da to nešto bude posebno dobro, ali osjetno bolje od prosjeka za Falea. Imali su priču oko Tanahashijevog koljena, Fale je izgledao kao nezaustavljivi div, pobjeda na roll up tako ima smisla. Moglo je biti malo kraće, ali neću se previše buniti.

Sveukupni dojam

Malo slabiji dan, ali nije da je na papiru obećavalo išta više od toga. Jedini meč koji je trebao biti dobar je i bio, sve ostalo je bilo više-manje OK. Osim Geda, ali taj meč želim što prije zaboraviti.

Be the first to comment on "NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 5 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*