NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 4 recenzija

Tiger Mask & Hiroshi Tanahashi vs Bullet Club (Chase Owens & Bad Luck Fale)

Preview za buduća dva singles meča, i u toj ulozi su odradili sve što su trebali. Ništa posebno, ali bolje nego sam mislio da će biti. Tanahashi oštetio koljeno ovdje takod a već imamo nekakvu priču za Fale/Tana sukob.

LIJ (BUSHI & Tetsuya Naito) vs Bullet Club (Gedo & SHO)

Duže od prijašnjeg meča i, s obzirom da su Gedo i Bushi ovdje, dosta lošije od prijašnjeg meča. Radili poteze desetak minuta dok nije došlo vrijeme za finish u kojem Bushi submitta Shou.

United Empire (Will Ospreay, Great-O-Khan, Jeff Cobb & Aaron Henare) vs Bullet Club (El Phantasmo, Taiji Ishimori, EVIL & Yujiro Takahashi)

Evil je Evil i radi uvijek iste stvari. Meč bi povremeno živnuo kada su UE imali kontrolu, ali nedovoljno da ovo bude išta više od ispodprosječnog brawla. BC kupi pobjedu i nakon meča opet blade tenzije.

LIJ (Hiromu Takahashi, Shingo Takagi & SANADA) vs Suzuki-gun (Minoru Suzuki, DOUKI & Taichi)

Hiromu i MiSu imaju nevjerojatnu kemiju, jedva čekam njihov singles. Izgleda da svaki dan ima jedan baš dobar tag meč i to je danas ovaj. Svi u meču su dobri do odlični hrvači i makar ovo odradili na autopilotu svejedno je bilo zabavno. Očekivano Douki prima pin.

Hirooki Goto vs Dick Togo

Deset minuta. Zašto? Marginalno bolje od Chase/Jado meča, ali sama činjenica da mi je to usporedba govori sve. Goto ide dalje svom srećom.

CIMA vs Yoshinobu Kanemaru

Vjerojatno najbolji meč koji mogu imat ova dvojica. Kanemaru stalno napadao noge što mi se stvarno svidjelo. Cimin selling upitan, ali teško da bi netko kao on prominio stil hrvanja za jedan ovakav meč. Ali to je jedini prigovor. I više nego solidnih 15-ak minuta junior akcije, brzina, high flying, submissioni. 7/10 i dovoljno za MOTN.

Kazuchika Okada vs Master Wato

Ne znam što se ovdje dogodilo. Nije bilo loše, i pohvale za Watoa imao je neke kreativne kontre za Okadine poteze. Ali nisu se pokrenuli cijeli meč. Otvorili su s laganim face vs face ispipavanjem i nisu puno izlazili iz te brzine. Razočarenje s obzirom da znamo da obojica mogu puno bolje.

Sveukupni dojam

Van toga što je Kanemaru nastavio niz iznenađujuče dobrih mečeva nije se dogodilo ništa previše posebno spomena. OK dan turnira i ništa više od toga.

Be the first to comment on "NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 4 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*