NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 3 recenzija

GBH (Tomoaki Honma & Togi Makabe), Hiroshi Tanahashi & Ryohei Oiwa vs United Empire (Will Ospreay, Aaron Henare, Great-O-Khan & Jeff Cobb)

Prosječni undercard tag i očekivana pobjeda Empirea. Gledljivo, ali ništa više od toga. Iako Cobb i Makabe su više pokazali ovdje nego u svom singles meču što je pomalo depresivno.

LIJ (SANADA, BUSHI & Tetsuya Naito) vs Bullet Club (Yujiro Takahashi, El Phantasmo & Taiji Ishimori)

Još jedan generični tag, ali su Yujiro i Naito imali neke OK interakcije. Na kraju BUSHI prima pin jer mu je to jedini posao. I dalje pojavljuje priča tenzija u BC-u. Stvarno se nadam da će krajnji payoff biti dobar.

CHAOS (YSHI-HASHI, Toru Yano, Kazuchika Okada, Hirooki Goto & YOH) vs Suzuki-gun (El Desperado, Taichi, Zack Sabre Jr., Yoshinobu Kanemaru & DOUKI)

Osjetno bolje od prijašnjih mečeva. Dosta brzo, nastavilo je neke feudove/priče i ZSJ skupio pobjedu. Ništa spektakularno, ali barem se imalo što vidjeti.

Chase Owens vs Jado

Zašto ovo nije bio brzi squash od tri minute? Zašto su imali potrebu pokušati hrvati pravi meč? Strašno. Barem Jado nije dobio.

Ryusuke Taguchi vs EVIL

Stvarno sam izazivao sudbinu kada sam rekao da će drugi dan vjerojatno biti najgori turnira. Totalno zaboravio da imamo ovaj i prijašnji meč. Taguchi koji krade izgled Evila iz LIJ dana je bio najbolji dio. Loši je bio sve ostalo. Nažalost Evil očekivano prolazi.

Hiromu Takahashi vs SHO

Generalno volim SHO singles mečeve tako da mi se ovo većinski svidjelo, iako ne sumnjam da imaju bolji meč u sebi. Standardne HoT stvari (ref bumpovi, uplitanje, itd.), ali Sho to barem zna uklopiti u meč. Traljavi roll up za kraj je bio zgodan jer je Hiromu primio udarac ključem i piledriver, iako sumnjam da je namjerno tako izveden.

Tomohiro Ishii vs Shingo Takagi

Povlačim rečeno. Show koji ti da MOTY kandidat ne može biti najgori. Sve što bi se očekivalo od ove dvojice. 20-ak minuta čistog strong style mlačenja. Pogledajte ovo.

Sveukupni dojam:

Da nije main eventa rekao bih najslabiji dan turnira. Ovako je samo prilično loš show s nenormalnim main eventom koji je i jedini meč vrijedan preporuke.

Be the first to comment on "NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*