NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 11 recenzija

Six or Nine (Ryusuke Taguchi & Master Wato) & Hiroshi Tanahashi vs GBH (Togi Makabe & Tomoaki Honma) & YOH

Tana i Yoh su nosili sve što je valjalo u meču, ostalo je bilo samo prolaženje kroz signature spotove. Kratko i slatko s Taninom pobjedom.

Suzuki-gun (El Desperado & DOUKI) vs House of Torture (SHO & Yujiro Takahashi)

Teaser za eventualni singles meč Despya i Shoa, sasvim ok u toj ulozi. Imali su nekoliko u redu izmjena. Većina meča je pala na Doukia i Yujira i ti djelovi su bili osjetno slabiji, pogotovo kada je Huge Yuje kontrolirao. Na kraju i očekivano kupi pobjedu.

Guerillas of Destiny (Tanga Loa & Tama Tonga) & Jado vs Bullet Club (Bad Luck Fale, Taiji Ishimori & El Phantasmo)

GoD opet napada prije zvona, Jado opet većinu vremena u ringu prije nego gubi meč. Ovaj put nakon meča Tagichi i Wato napadaju Taijia i Phantasma. Kada otjeraju BC svi se rukuju i face turn GoD-a je kompletan.

CHAOS (Hirooki Goto, Tomohiro Ishii & YOSHI-HASHI) vs Suzuki-gun (Yoshinobu Kanemaru, TAKA Michinoku & Minoru Suzuki)

MiSu i Ishii su imali zabavan brawl za otvoriti meč, ostatak se sveo na ispucavanje signaturea. Prilično zabavno jer je bilo dosta brzo. Očekivano tag prvaci pinaju Taku.

LIJ (BUSHI & Tetsuya Naito) vs United Empire (Jeff Cobb & Will Ospreay)

Preview za Cobb i Naito i sva sreća oni su proveli najviše vremena u ringu. To bi trebao biti dobar meč. Bushi tu samo da primi pin od Willa.

CHAOS (Kazuchika Okada & Toru Yano) vs Dangerous Tekkers (Taichi & Zack Sabre Jr.)

Čudan meč. Obojica iz Tekekrsa su imali ok izmjene s Okadom. Problem je što je većinu vremena za Chaos tim u ringu proveo Yano što je bilo prilično dosadno. Naravno Yano je ovdje samo da primi pin.

Shingo Takagi vs Chase Owens

Chase napokon dobio pravog protivnika i samim time priliku da odradi pošten meč. I itekako je uspio. Po strukturi bazično. Chase je cijeli meč bio fokusiran na vrat koji je napao i dan ranije. Shingo se na čistu snagu bori kroz bol u vratu i svaki ofenzivni potez ga samo dodatno oštećuje. Savršeno ilustrirano u jednom ogromnom superplexu. Ako imam prigovor to je da je Shingo imao kickout na piledriver. Pomalo nepotrebno, pogotovo jer je ionako bilo jasno da će ovdje dobiti. Svejedno dovoljno za MOTN.

Hiromu Takahashi vs EVIL

Hiromu napada prije zvona i pokazuje da više razumje psihologiju od Sanade. Opet jednostavna priča, Evil lovi pobjedu s varanjem, dok je Hiromu jednostavno luđak i bacio bi se sa zgrade ako to znači da bi sletio na protivnika. I bilo je nenormalno zabavno. Evil je bumpao kao lud za Hiromua, svako uplitanje Togoa je bilo dobro tempirano, Hiromu se bacao na sve strane i pred kraj smo dobili nekoliko sjajnih nearfallova. Finish isto savršen. Nakon roll upa i vizualnog pina nad Evilom već sam mislio da Hiromu gubi, samo da bi to preokrenuli i Hiromu pogađa Evila njegovim finisherom i ipak uzima pobjedu. MOTN, pokazuje i da Evil može kad hoće.

Sveukupni dojam

Oba singles meča su bila jako dobra, ostalo je realno nebitno. Velika preporuka.

Be the first to comment on "NJPW: New Japan Cup 2022 – Dan 11 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*