NJPW: G1 Climax 31 – Dan 16 (14/10/2021) recenzija

Taichi vs. Chase Owens

Ivan Sučić: Chaseovo sumo odugovlačenje je bilo zabavno otvaranje, i nakon toga brawl van ringa gdje Chase napada Taichijeva ozlijeđena rebra. I sva sreća za tu ozlijedu, dali su meču nekakvu strukturu i priču, čak i važnost, koju sigurno ne bi imali bez toga. Bravo za obojicu.

Hirooki Goto vs. SANADA

Ivan Sučić: Nisu se posebno trudili, ali nisu ni morali. Sanada je dovoljno popularan s publikom da će bit glasni što god radio. Sve do završnog stretcha nisu radili ništa van nizanja signature spotova i poteza. Srećom pred kraj su ubrzali, imali nekoliko dobrih kontri. Pobjeda Sanade na rollup je očekivani rezultat, pretpostavljam da idemo prema CHAOS vs LIJ za NEVER 6-Man.

Hiroshi Tanahashi vs. YOSHI-HASHI

Ivan Sučić: Ovo je bilo sjajno. Od uvoda gdje Yoshi pokušava parirati Tanahashiju u tehničkom hrvanju, do jednog odličnog spota gdje su izmjenjivali suplexe i neckbreakere bez puštanja jedan drugog. Sjajno su prikazali da bi Yoshiju puno značila ova pobjeda. Yoshi na kraju ipak gubi. Šteta, ne bi mi smetao revanš za US titulu.

Jeff Cobb vs. EVIL

Ivan Sučić: Ovo je bio prosječni Evil meč. Dok Cobb nije preuzeo kontrolu, posjeo Evila za stol, stavio mu čekić u ruku i onda zabio Togoa u ogradu ispred stola da prevrne Evila. Ovo je bio bolji comedy spot nego većinu toga što je Yano radio u turniru. Samo radi ovog se isplati odgledati meč. Srećom Cobb je skupio pobjedu, ako se ne varam to znači da ispada iz turnira.

Kazuchika Okada vs. Tama Tonga

Ivan Sučić: Po svim nekakvim objektivnim mjerilima ovo stvarno nije bilo ništa posebno. Niti su napravili nešto previše originalno, niti je bilo neke posebne priče, niti je dobro popunjena minutaža koja je bila malo preduga. Ali, nakon otprilike 25 minuta Tama Tonga je, čisto ko suza, kontrirao Okadin landslide u Gun Stun i pinao ga na sredini ringa za pobjedu. Ako ne mislite da je to nešto najbolje ikad onda ne znam zašto gledate hrvanje. MOTN.

Ukupni utisak:

Ivan Sučić: Bolje nego je bilo zadnjih nekoliko dana turnira. Evil je i dalje dno, ali barem sigurno neće u finale. Ostali mečevi svi dobri.

Be the first to comment on "NJPW: G1 Climax 31 – Dan 16 (14/10/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*