NJPW: G1 Climax 31 – Dan 14 (12/10/2021) recenzija

Taichi vs. Tama Tonga

Ivan Sučić: Dovoljno dobro je najbolji opis ovdje. Taichijeva ozlijeđena rebra su dali dovoljno priče za meč, završni stretch je bio dovoljno neizvjestan. Pobjeda Tame me iznenadila, nagađam da dobivamo ponovno Tekkers vs GoD za tag titule.

YOSHI-HASHI vs. SANADA

Ivan Sučić: Realno nemam poseban prigovor, ali nemam ni posebnu hvalu. Odradili su u redu meč, nedostajalo je nekakve neizvjestnosti jer nema šanse da Yoshi uzima pobjedu. Nedostajalo je i važnosti s obzirom da su obojica već ispali, a nema nekakve dodatne priče.

Kazuchika Okada vs. Chase Owens

Ivan Sučić: Nastavili u duhu showa, prolazan meč u kojem se ništa posebno nije dogodilo, ali ne može se okarakterizirati kao loše ili dosadno. Okada očekivano uzima dva boda.

Hirooki Goto vs. EVIL

Ivan Sučić: EVIL nastavlja u svom duhu i opet je u najgorem meču dana. Kao i svi dosadašnji njegovi. Nadam se da će bar protiv Sanade biti drukčije.

Hiroshi Tanahashi vs. Jeff Cobb

Ivan Sučić: Dok za ostale mečeve ne mogu reći da sam imao nekakva očekivanja, ovdje to nije bio slučaj. Srećom dosegli su ih. MOTN, iako nisu imali posebnu konkurenciju. Psihologija dobra, Tana se fokusirao na Cobbove noge i stalno ih je napadao. I CObb je dobro sellao, izgledao je kao da ga je lakše srušiti s nogu, posbeno u završnom stretchu gdje smo dobili i nekoliko odličnih nearfallova. Očekivano Cobb ipak uzima pobjedu, ali jedan od rijetkih puta u turniru nije izgledao potpuno dominantno.

Ukupni utisak:

Ivan Sučić: One match show u najgorem smislu. Stvarno se ništa posebno zanimljivo nije dogodilo do zadnjeg meča.

Be the first to comment on "NJPW: G1 Climax 31 – Dan 14 (12/10/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*