NJPW: G1 Climax 31 – Dan 12 (08/10/2021) recenzija

YOSHI-HASHI vs. Tama Tonga

Ivan Sučić: Solidan opener, ništa više, ništa manje. Uradili sve što su trebali, imali nekakvu smislenu strukturu. Svidjela mi se kontra gun stuna u lungblower. Sve skupa nije bilo posebno pamtljivo, ali barem nije bilo loše ili predugo.

Hirooki Goto vs. Chase Owens

Ivan Sučić: Sve što sam napisao za prijašnji meč vrijedi i ovdje. Neuvrediljivo i potpuno zaboravno.

SANADA vs. Jeff Cobb

Ivan Sučić: Ovdje su očekivanja bila visoka i drago mi je što su ih dosegli. Borba snage i agilnosti, obojica su dovoljno dobri da im kompliciranija priča ne treba. Od početka do kraja zabavno, finish napet, kontra moonsaulta u tour of the islands odlično izvedena. Jedini prigovor je nekonzistentan selling od Sanade.

Hiroshi Tanahashi vs. EVIL

Ivan Sučić: Najbolje što mogu reći je da barem nije trajalo dvadeset minuta. “Samo” petnaestak. Nadao sam se da će Tanahashi izvuči nešto iz Evila, ali ne. Standarni, dosadni Evil meč.

Kazuchika Okada vs. Taichi

Ivan Sučić: MOTN i puno bolje od ičeg drugog na cardu. Brinuo sam se da ćemo dobiti još jedan epski Okada meč od pola sata jer su otvorili stvarno sporo. Brawlanje van ringa i DDT na izloženi pod su najzanimljivije stvari koje su se dogodile u početku. Međutim povratkom u ring i jednim flapjackom od Okade meč je živnuo i nisu usporili do finisha. Skoro pa sprint kroz signature poteze, pogotovo jedan nearfall nakon thrust kicka gdje je Okada podignuo rame na 2.999. Završni stretch nenormalno dobar. Sjajne kontre, Taichi koji jednostavno odbija izgubit, ali ipak ga Okada hvata rainmakerom. Fantastično

Ukupni utisak:

Ivan Sučić: Šarolik dan. Dva prosječna meča, jedan loš i dva jako dobra. Preporuke za Okada/Taichi, SANADA/Cobb ako imate vremena.

Be the first to comment on "NJPW: G1 Climax 31 – Dan 12 (08/10/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*