NJPW Dominion 2016 predviđanja

New Japan Pro Wrestling održat će svoj sljedeći show pod nazivom ‘Dominion’ u nedjelju, 19.6. Od prvog ikada Ladder meča u New Japanu pa sve do revanša između Okade i Naita, ovo su moja predviđanja o nadolazećim mečevima.

 

Hiroyoshi Tenzan, Manabu Nakanishi & Satoshi Kojima vs David Finlay, Jay White & Juice Robinson
Standardan tag team meč s mnogo ljudi koji dobijemo na svakom PPV-u. Ne očekujem da će biti previše dobro, dobit će koju minutu i to će biti to.

Bad Luck Fale, Hangman Page & Yujiro Takahashi vs Captain New Japan, Togi Makabe & Yoshitatsu
Još jedan meč koji po meni neće biti ništa posebno. Nisam veliki obožavatelj većine hrvača u ovome meču, tako da ne vjerujem da će ovo odudarati kvalitetom od prethodnog meča.

Tomohiro Ishii & Yoshi-Hashi vs Bushi and Sanada
Ovo bi već moglo biti prilično dobro, ponajprije zato što su Ishii i Sanada u meču. Akcija bi trebala biti zabavna i Ishii bi trebao udarati ljude. Ako se to dogodi bit ću zadovoljan. Sanada se pokazao dobrim zasad u New Japanu, tako da očekujem još jednu dobru izvedbu i ovdje.

Evil vs Hirooki Goto
Njih dvojica imaju veoma dobru kemiju zajedno, imali su zabavan meč na prošlom PPV-u, tako da ovdje ne očekujem ništa manje. Meč bi trebao biti stiff i sadržavati puno udaraca. To je ono što i želim ovdje. Pošto je Evil pobijedio prošli meč, predviđam da će Goto uzeti ovaj.

Matt Sydal and Ricochet (c) vs reDRagon vs Roppongi Vice vs The Young Bucks (4-Way Elimination meč za IWGP Jr. Tag Team titule)
Imam osjećaj kako sam ovaj meč već vidio deset tisuća puta i kako NJPW apsolutno svaki puta ima apsolutno isti meč kada se radi o IWGP Jr. Tag Team titulama. Kunem se da nema ovoga (c) pokraj onoga tko je prvak, ne bih ni znao tko je pravi prvak u ovoj diviziji jer se prvaci prečesto izmjenjuju. Elimination stipulacija je valjda ok, ali nećemo dobiti ništa novo ovdje. Bit će to bazična Junior akcija s highflying potezima, ali apsolutno ništa što nismo vidjeli dosad. Bit će super ako Ricochet i Sydal zadrže titule, ali mogu vidjeti kako Bucksi ih uzimaju po dvadeset peti puta.

KUSHIDA (c) vs Will Ospreay (IWGP Jr. Heavyweight titula)
Njihov meč s Invasion Attacka mi je bio samo vrlo dobar, ali vjerujem kako u sebi imaju i odličan meč. Nisam očekivao da će Ospreay tako rano osvojiti BOSJ turnir, ali to je odlično za njega. Postao je veoma popularan s New Japan publikom. Očekujem da onda i osvoji titulu ovdje. Uglavnom, nadam se da ćemo dobiti odličan meč ove dvojice ovdje.

Tama Tonga and Tanga Roa) (c) vs Jay Briscoe and Mark Briscoe (IWGP Tag Team titule)
Ovo nažalost neće biti dobro. Ne podnosim Tongu i Tangu kao wrestlere, a pogotovo kao prvake. Briscoe braća su solidni, ali ne vjerujem da mogu podići kvalitetu ovoga meča. U ovoj tag team diviziji pak je nužno da titula promijeni vlasnika jer što duže ova dvojica ostanu kao prvaci, to ću sve više ja gubiti zanimanje za tom divizijom. Pa makar titula otišla u ruke Briscoe braće.

Yuji Nagata (c) vs Katsuyori Shibata (NEVER Openweight titula)
Njihov prošli meč je bila stiff tučnjava, tako da ne očekujem ništa drugačije niti ovdje. Nekako me iznenadila pobjeda Nagate i osvajanje titule, nisam siguran je li to bio najispravniji potez, ali mislim kako će Shibata ovdje vraititi titulu.

Kenny Omega (c) vs Michael Elgin (Ladder meč za IWGP Intercontinental titulu)
Hiroshi Tanahashi se isprva trebao boriti u ovome meču, ali se ozlijedio i Elgin ga je zamijenio u meču. Razlog zašto je ovaj meč poseban je taj što je ovo prvi Ladder meč u NJPW povijesti. No, nekako se sav taj hype izgubio otkako je Tanahashi istupio iz meča. On je ipak glavni hrvač tu u NJPW-u, dok je Elgin tu tek godinu dana i nije još neka velika zvijezda. Meč će vjerojatno biti zabavan, Elgin je imao No DQ mečeva podosta u ROH-u, tako da će se snaći u ovome meču. Omega bi isto trebao. Predviđam da će Omega zadržati titulu zato što je ovo ipak zamjenski meč te će Omega i Tanahashi imati isti ovakav meč jednom kada se Tanahashi vrati.

Tetsuya Naito (c) vs Kazuchika Okada (IWGP Heavyweight titula)
Na Invasion Attacku njih dvojica su imali odličan meč, tako da vjerujem da će to isto ponoviti i ovdje. Naito je fantastičan u zadnje vrijeme, pogotovo otkako je osvojio titulu. Očekujem kako će ovdje biti dosta uplitanja i prekidanja od strane Chaosa i Los Ingobernablesa. Nadam se da će Naito zadržati titulu, no nekako mislim kako bi je mogli vratiti Okadi.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NJPW Dominion 2016 predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*