NJPW: Best of the Super Juniors 28 – Dan 3 recenzija

Da sam znao da će ovo biti jedan od onih čudnih VOD showova bez komentatora možda bi razmislio o tome da preskočim. Ovako kako je dobili ste recenziju jednog od nebitnijih dana ovog turnira. Generalno nemam problem s tim kada su u pitanju manje promocije, ali ovakav format mi je često negledljiv kad je NJPW u pitanju.

DOUKI vs El Phantasmo

Ivan Sučić: Znate da je loše kad 2 od 6 mečeva ne dobiju ni grafiku za najavu. I kada ne postoji ni preview eventa na službenoj NJPW stranici. Sam meč ispodprosječan. Nula heata na ikome ovdje i još smo dobili nekoliko ružnih i traljavih, ali barem ne opasnih botcheva. Nothing meč, kakva će biti i većina danas.

YOH vs BUSHI

Ivan Sučić: Standardni udnercard junior meč, što je za ovakav tip showa. YOH, Bog ga blagoslovio, se potrudio maksimalno i izvukao nešto polupristojno iz Bushija. Zanimljiv pin za finish je vrhunac meča, iako je došlo malo odnikud.

Ryusuke Taguchi vs SHO

Ivan Sučić: Prvi meč s grafikom! Ovo je bilo dobro. Ne odlično, ali imalo je svoje momente. Kontrast između komičnog Taguchija i Murder Machine Shoa nije funkcionirao 100%, ali kad je bilo je dosta zabavno. Spot gdje Taguchi opaljuje pljuske po Shoovom turu dok je na isti prislonjen mikrofon je bio sjajan. Finish u kojem Taguchi očekuje uplitanje koje se ne dogodi i omogući Shou pobjedu je isto bio prilično zabavan. Između toga su imali jedan ok junior meč. Nemam puno prigovora.

Robbie Eagles vs Taiji Ishimori

Ivan Sučić: Brzo, s poštenom dozom high flyinga i dovoljno dobro strukturiranom akcijom. MOTN, iako nema neku konkurenciju za tu čast. Ako El Phantasmo dobije svoj meč protiv Eaglesa očekivao bi meč za Jr. tag titule na WK-u.

Hiromu Takahashi vs Yoshinobu Kanemaru

Ivan Sučić: Svidjelo mi se što je Kanemaru gotovo cijeli meč napadao Takahashijevu nogu. Nije mi se svidjelo skoro sve ostalo. Upitan selling te iste noge najviše. Nije ni pomoglo što je ovo bio drugi najduži meč na cardu.

Master Wato vs El Desperado

Ivan Sučić: Jasno mi je da u main event se šalje prvaka, ali isto tako ovo nije kalibar meča za main event. Ovom meču je pomoglo ono što pomaže svim Despy mečevima, a to je suludo dobra struktura. Također selling Watoa je bio na dosta visokoj razini. Problem je što sam Wato nije na posebno visokoj razini, koliko god je impresivan u ringu toliko je i dalje jako nisko na cardu. Jednostavno je teško mariti, pogotovo kada je NJPW već ispucao dosta iznenađenja u turniru. Meč nije bio loš, ali ne mogu reći da je bio i posebno dobar.

Sveukupni dojam

Ivan Sučić: Slabo. Teško bi preporučio išta s ovog showa i da je bilo komentatora, ovako posebno ne mogu. Veselim se povratku standardnom formatu.

Be the first to comment on "NJPW: Best of the Super Juniors 28 – Dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*