NJPW Best of the Super Juniors 27 dan 3 recenzija

Yuya Uemura vs. El Desperado

O ovome sam pričao kada sam komentarisao prethodni Yuya-in meč, treba mu neko ko zna da vodi. I to smo ovde i dobili. Verovatno i najbolji YL meč koji sam imao prilike da vidim. Imali su vreme, iznenađujuću dobru psihologiju i fenomenalno dinamiku. Baš me interesuje budućnost Yuya-e na dalje jer evidentno ima mnogo potencijala. Svaka čast.

7/10

Taiji Ishimori vs. DOUKI

Još jedan klasičan DOUKI meč, sa izuzetkom početnog brawl-a što je ujedno i poboljšalo kvalitet. Mislio sam da će da bude nešto drugačije jer je ipak Taiji u pitanju, ali ništa od toga. Ref bump i onaj dvoboj šipka vs. titula su bili nepotrebni. Malkice bolje nego što je standard obojici.

7/10

Ryusuke Taguchi vs. Master Wato

Opet Taguchi i opet dupe. Odlučili su da ubace skoro sve aspekte rvanja u jedan meč i rezultat nije bio nešto posebno dobar. Početak mi se svideo gde smo imali prilike da gledamo dosta dobrog tehničkog rvanja od obojice. Kraj je takođe bio jako simpatičan, ali nešto je ovde nedostajalo. Dosadno je bilo, nemam neku posebnu dodatnu argumentaciju. Svakako nešto kvalitetno od „ozbiljne“ verzije Taguchi-ja.

6/10

SHO vs. Robbie Eagles

U potpunosti je bio u pravu ejdzejp1 sa foruma kada je rekao da je SHO junior Ishii. Fenomenalno. Ne mogu da kažem da sam bio iznenađen, ali sam oduševljen. High flyer vs. hard hitter. Retko kome to polazi za rukom, a ovde je sve išlo kao po loju. Pomaže i činjenica što su obojica iz CHAOS-a pa se psihologija od početka osećala. Još jednom, svaka čast obojici.

9/10

Hiromu Takahashi vs. BUSHI

I tako posle prelepog meča, dobijemo preko dvadeset minuta BUSHI-ja. Očekivao sam da će Hiromu da spasi ovaj meč, ali su se odlučili da BUSHI bude dominantan dobar deo i možete (ponovo) da mislite kako se to završilo. Dosta bolje od one katastrofe poslednji put, ali ni najmanje kako treba da izgleda main event večeri bosj. Priznaću, Hiromu je dao sve od sebe (dok je mogao) da ovaj meč vrati u kolosek, pa je na kraju ovo ispao suvi prosek. Ni manje ni više. Za utehu, nećemo više da gledamo BUSHI-ja u main event-u. Čovek jedva izdrži deset minuta meča, a ne ovo. Potpuno nepotrebno i naporno osmišljeno.

5/10

Be the first to comment on "NJPW Best of the Super Juniors 27 dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*