NJPW: Best of the Super Jr. 29 – Dan 4 recenzija

Wheeler Yuta vs DOUKI

Solidan meč. Jako otvaranje, slabašna sredina, i odličan kraj. Nije bilo neke priče, ali bilo je brzine i atleticizma. Još jednom pohvale za završni stretch gdje su izmjenjivali pinove i submissione skoro na razini ZSJ-a. Yuta u tim izmjenama ipak jači i uzima svoja prva dva boda.

Titan vs El Lindaman

Odlično. Mislio sam da će odraditi nekakav brzi spotfest. I dok je bilo i brzine i diveanja, bilo je još više jakih udaraca i storytellinga. Obojica oštetili noge riskantnim potezima, tako da su obojica imali metu kroz meč, ali su i obojica stalno zbog toga na rubu poraza. Titana prvog izdaje koljeno, Lindaman to koristi i dolazi do dva boda. Fantastično.

Robbie Eagles vs BUSHI

Dugo nisam gledao bolji Bushi meč. Daleko od nekog bezvremenskog klasika, ali je jedan kompetentan 7/10 meč, što je za Bushia skoro pa isto. Brzo i smisleno, s dovoljno priče i akcije da je u svakom trenutku bilo zanimljivo. Pobjeda za Bushia kao iznenađenje je isto bilo lijepo.

Master Wato vs El Phantasmo

Daleko najslabiji meč na cardu. Ne znam tko je odlučio da ovoj dvojici treba jednako vremena kao i main eventu, ali tko god da je zaslužuje otkaz. Wato nije loš. ali isto tako nije netko tko će izvuči nešto iz Phantasma. 15-ak minuta “akcije” prije nego je ELP milostivo završio meč i otišao na 4 boda.

El Desperado vs TJP

Tehničko otvaranje u kojem TJP ima prednost. I zapravo dosta dugo zadržava tu prednost. Desperado povremeno ima nešto ofenzive, ali tek u završnom stretchu meč postaje podjednak. I taj stretch je očekivano sjajan. Naprijed-nazad s velikim potezima, velikim kontrama i jedan od kreativnijih setupa za Despyev finisher koje sam do sada vidio. Lagani MOTN.

Sveukupno dojam

B blok opet osjetno bolji. Jedino se ELP/Wato ne isplati gledati, preporuka bez razmiljšanja za sve ostalo.

Be the first to comment on "NJPW: Best of the Super Jr. 29 – Dan 4 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*