NJPW: Best of the Super Jr. 29 – Dan 3 recenzija

YOH vs Clark Connors

Dosta slabo. Connors radio generične powerhouse poteze dok je Yoh pokušao hrvati oko toga. Nikakva priča, što ne bi bio problem da su barem hrvali brzo i koristili atraktivne poteze. Najslabiji meč turnira za sad. Očekivano Yoh uzima prvu pobjedu turnira.

Ace Austin vs Yoshinobu Kanemaru

Prilično dobro. Ace s lakoćom nadoknadio Kanemaruove nedostatke i odradili su solidnih 10-ak minuta brze naprijed-nazad akcije. Kanemaru se držao svojih standardnih poteza koji su bili dobro raspoređeni između Austinove ofenzive. Ništa spektakularno, ali školski primjer kako napraviti jedan iznadprosječan junior meč. Austin ide na dvije pobjede.

Alex Zayne vs SHO

Otvorili su jako, jako dobro. Zayne napao Shoa prije zvona i imao kontrolu tokom brawla van ringa. Nažalost, nije dugo trajalo. Sho preuzima kontrolu i kreću HoT gluposti (koje su bile gore nego inače) i dosadni napadi na Alexovu ruku. Ubrzo upali u ritam gdje Alex izvede nekakav potez, Sho radi na ruci, Alex izvede potez, Sho radi na ruci dok Alex nije pogodio finisher. Marginalno bolje od prvog meča, ali to nije posebna pohvala.

Ryusuke Taguchi vs Taiji Ishimori

Čudno da Taiji, kao prvak divizije, nije u main eventu. Pogotovo jer je i Taguchi tag prvak. Bilo kako bilo nisu posebno ozbiljno shvatili meč. Prva polovica puna komedije, od čega je nešto i bilo smiješno tako da nemam prigovor. Druga puna tehničkih izmjeni i kontri na finishere. I to je bila osjetno lošija polovica meča. Na kraju Taiji uzima pobjedu na roll-up.

Hiromu Takahashi vs Francesco Akira

Meč s jednim ciljem: da Akira ispadne jak u porazu. I itekako im je uspjelo. Čini mi se čak da je imao više ofenzive od Hiromua. Jedini zapravo odličan meč dana. Brzo od prve sekunde. Imalo je, ako ne posebno jaku priču, onda barem jako dobru strukturu i eskalaciju prema finishu. Na kraju Akiri ipak fali iskustva. Hiromu je prošao ratove i kada je najbitnije može pronaći novu snagu i preokrenuti meč u korist. Iz gubitka izvlači pobjedu i ide na 4 boda.

Sveukupni dojam

Van main eventa, koji je stvarno odličan, nije se imalo što posebno vidjeti. Rani dojam da će B blok prednjačiti po kvaliteti.

Be the first to comment on "NJPW: Best of the Super Jr. 29 – Dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*