NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 5 recenzija

Evo nas iza petoga dana turnira. B blok je bio na redu i i ova epizoda je bila prva live epizoda gdje je samo B blok nastupao. Kako je to utjecalo na njih i tko je odnio pobjedu u ovome krugu, saznajte u nastavku.

Volador Jr. vs. Yoshinobu Kanemaru ***1/4

Kanemaru je dobio ovdje uz pomoć TAKE. Sam meč je bio vrlo dobar. Brz tempo i bazirali su se na ispucavanju puno poteza. Kraj mi je bio dobro odrađen gdje je Kanemaru bocom tekile udario u glavu Voladaro. Volador je ovdje po meni ostao zaštićen. Članovi Suzuki Guna si dosta pomažu na ovom turniru. vidjet ćemo dokle će koji dogurati.

ACH vs. Tiger Mask IV ***1/4

Ovo je bilo slično kao i Tiger vs KUSHIDA meč. ACH je kontolirao mečom i zabavljao publiku(odlično to radi), a Tiger je primao batine i uzvraćao kontrama. Tom taktikom je i pobijedio na kraju. Izdvojio bi potez večeri koji se dogodio u ovome meču. Ono kad je ACH izveo tri za redom suicidea divesa. Nisam to očekivao, mislio sam da će na prvom stati, ali nije. Odlično su bila izvedena sva tri. Također moram pohvaliti odličan rad Tigera na leđima ACH-a. Udarao ga je dokle god je mogao.

Ryusuke Taguchi vs. El Desperado ***1/4

Meč je bio prilično zabavan i kvalitetan. Na početku je Taguchi isprdavao Desperado, dok mu ovaj nije vratio tako što mu je zabio olovku u “funky weapon”. U nastavku su također radili dobre poteze i na kraju je Desperado dobio tako što je udario Taguchia u međunožje dok sudac nije gledao. El Desperado ima omjer 3-0 za sada. Ja mislim da neće izdržati tim tempo do kraja.

KUSHIDA vs. BUSHI ****

Za mene je ovo bio “el clasico” B bloka prije samoga turnira. Oba dvojica su ušli u meč bez i jedne pobjede. Meč je bio onakav kakav sa i očekivao. Brz tempo i velika izmjena poteza i spotova. Jedino mi je malo za smetalo što je bilo par očito namještenih spotova, ali to mi nije umanjilo ocjenu meča. KUSHIDA  je odnio pobjedu u meču dugom 16 minuta. Prilično solidna minutaža.

 

UKUPNI DOJAM: B blok je dosta slabiji na papiru od A bloka, ali uvijek pruže odlične mečeve. Izvuku najbolje iz svega. Zadovoljan sam ovim danom. Showu je dosta pomoglo i to što su išli uživo.

Be the first to comment on "NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 5 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*