NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 4 recenzija

Završio je treći krug A bloka. Epizoda nije išla uživo. Što se dešavalo iz kulisa četvrtog dana pročitajte u nastavku.

Will Ospreay vs. TAKA Michinoku ***

Prilično solidno, dobio sam više nego što sam očekivao. Mislio sam da će Ospreay voditi tu glavnu riječ, ali je TAKA pružio dobar otpor. Ospreay je kao i inače izvodio lude spotove i odnio je pobjedu na kraju. Njegov svaki meč je zabavan, makar protivnik bio loš.

Jushin Thunder Liger vs. Marty Scurll **3/4

Ovdje sam se malo razočarao. Liger i Scurll su imali dobre izvedbe tijekom ovog turnira, ali ovdje su malo stali. Tempo je bio dosta spor i nismo vidjeli nešto pretjerano nekih dobrih poteza. Većinom su se bazirali na zahvate. Scurll je dobio i upisao si drugu pobjedu u tri kola.

Dragon Lee vs. Taichi ***1/4 

Jako mi se svidio koncept meča. Taichi je tijekom ovog turnira pokazan kao veliki heel. Vara na sve načine. Tako je i ovdje bilo. Imao je pomoć od El Desperado koji je bio kraj ringa. Taichi je koristio dosta oružja, kao na primjer čekić i stolicu. Moram pohvaliti ono kad je Desperado udario stolicom u glavu Leea. Izgledalo je dosta brutalno. Ne viđamo to često. Bilo je i dota stiff udaraca sa obje strane. Lee je kao i uvijek bio na visokoj razini. Na kraju je neočekivano Taichi pobijedio.

Ricochet vs. Hiromu Takahashi ***3/4

Očekivano vrlo dobar meč. Početak je bio brz, oba dvojica su izmjenjivali potez za potezom. Onda smo ušli u sredinu meča gdje se nije ništa posebno događalo. Završnica odlična. Odlični highfly potezi, stiff udarci i kontre. Ricochet je odnio pobjedu što sam ja i očekivao jer je nedavno izgubio od Takahashia. Ovaj meč je bio sličan onom sa Wrestling Toyonokunija. Ovdje je bio jedino problem što nije išlo uživo i što je kamera nama gledateljima pred malim ekranima bila statična. Mogli smo gledati iz samo jednoga kuta. Lošiji se dojam ovako dobije.

 

UKUPNI DOJAM: Solidna epizoda, ništa posebno. Kao što sam rekao, problem ovih non-live epizoda je taj što je kamera samo iz jednog kuta i čini mi se da je kapacitet dvorana malo manji, pa publika nije toliko glasna.

Be the first to comment on "NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 4 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*