NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 3 recenzija

Treći dan je iza nas, malo kasnim sa recenzijom jer se ova epizoda nije emitirala uživo pa je bilo problema oko pronalaženja linkova za gledanje. Na redu je B blok, tko je pobijedio, a tko izgubio saznati će te u nastavku.

Ryusuke Taguchi vs. Volador Jr.  **3/4

Krenuli su dosta sporo. Radili su neke poteze kako bi zabavili publiku. U završnici su pojačali tempo i krenuli ispucavati dobre poteze. Taguchi je odnio pobjedu ovdje. Volador se za sada pokazuje kao dobar, vidjet ćemo što imaju u planu za njega.

BUSHI vs. El Desperado – ***1/2

Ovo je već bilo puno bolje od prvoga meč. Brzo tempo i puno highflying poteza. Dobro su iskoristili stolicu i prostor izvan ringa. El Desperado je odnio pobjedu, prljavu opet. Odgurnuo je sudca i omeo BUSHI-a. Sviđa mi se kako bookirao Desperada. Pobjedio je dva favorita, BUSHI-a i KUSHIDU. Biti će napeto u završnici ovoga bloka.

KUSHIDA vs. Tiger Mask IV – ***3/4

Odlična koncepcija meča. KUSHIDA je većim dijelom meča dominrao i pokazivao svoje vještine. Vukao je Tigera kroz cijeli meč. Tiger je pravio samo poneku kontru i na kraju je pobijedio sa Powerbombom. Najveće iznenađenje do sada na turniru. KUSHIDA ima za sada omjer 2:0.

ACH vs. Yoshinobu Kanemaru – ***3/4

Odlična izvedba oba dvojice. ACH je super zabavan publici. Sjajno ju je dizao. Sam meč je sadržavao mnoštvo stiff udaraca. Što s jedne,što s druge strane. Kanemaru je uzeo pobjedu. Nisam to očekivao, ali mislim da je ACH favorit još uvijek da pobijedi u ovome bloku.

 

UKUPNI DOJAM: Kad sam vidio card mislio sam da neće biti ništa posebno, ali dobili smo tri jako dobra meča. Sva tri bila su blizu 4 zvjezdice.  B blok je dosta slabiji u odnosu na A blok, ali ovdje su izvukli najbolje što su mogli. Sve u svemu zadovoljan sam.

Be the first to comment on "NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 3 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*