NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 2 recenzija

Drugi dan je završio, nakon što smo jučer se upoznali sa svim učesnicima turnira, danas su na redu bili samo učesnici A bloka. Imali smo četiri njihova međusobna meča. Kako je sve to prošlo, tko je pobijedio i kako trenutno stoji tablica pogledajte ovdje, a u nastavku pročitajte moja mišljenja o mečevima koji su se dogodili na showu.

Taichi vs. TAKA Michinoku – *1/2
Ovaj meč je bio najlošiji na cardu, a takav je i ispao. Najlošiji meč od sva četiri koja su bila. Na početku su se samo gledali jedno pet minuta. Nije da sam imao problema s time jer oba dvojica imaju takav heelovski karakter. Sam meč nije bio ništa. Ne sjećam se skoro ni jednog dobrog poteza. Taichi je ostvario svoju prvu pobjedu. Po meni očekivano.

Dragon Lee vs. Marty Scurll – ***1/2

Prilično solidan meč. Na početku meča se Lee Dragon prilagodio Scurllovom stilu hrvanja. Nije radio neke pretjerane spotove i poteze. Oba dvojica su imali malo bolju izvedbu jučer. Možda si nisu kliknuli, a možda su jučer na njihovu dobru izvedbu utjecali njihovi protivnici. Lee Dragon ima sad dvije pobjede i prvi je na tablici.

Himoru Takahashi vs. Jushin Liger – ***3/4
Možda sam dao malo preveliku ocjenu, ali meni se ovaj meč jako svidio. Odlično ispucavanje poteza kroz cijeli meč. Krenuli su brzo i agresivno. Liger je dominirao na početku. Odlična njegova izvedba. Kad ima dobrog protivnika može pružiti jako dobar meč. Dobra je ta odluka da Takahashi pobijedi. Bilo bi glupo da je prvak izgubio dva dana za redom. Poslije meča, Liger je imao promo gdje jer rekao da je ovo njegov zadnji BOSJ i da će dati u sljedećim mečevima sve od sebe da pobijedi. Trenutno ima skor 0-2.

Will Ospreay vs. Ricochet – ****3/4
Nešto prelijepo. U main eventu su se sastali dvojica vjerojatno najboljih highflyera na svijetu. Po mom mišljenju oni to sigurno jesu. Vidjeli smo već par njihovih mečeva. Dosta stvari se ponavlja, ali nikad ne prestaju biti dobre. Sam meč je krenuo dosta sporo. Razlog je vjerojatno taj što su dobili dosta veliku minutažu. Oko 27 minuta. Tempo se povećao sve više i više i tako smo dobili odličnu napetu završnicu. Tehnički wrestling je bio na najvišoj stepenici. Previše je bilo odličnih kontri i highflying poteza. Kickouti na finishere su odlično odrađeni. Nisam za takve stvari u meču, ali nemam problema kad se to dogodi u ovakvom nekakvom fantastičnom meču. Ospreay na kraju odnosi pobjedu. Dobro će mu doći nakon jučerašnjeg poraza. Unatoč porazu Ricocheta, on je za mene i dalje jedan od favorita za osvojiti turnir.


UKUPNI DOJAM
: Od četiri meča smo dobili jedan koji sam ocijenio sa 4+ i jedan koji je blizu toga bio. Dokle god budemo imali bar jedan odličan meč po showu ja ću biti prezadovoljan. Booking odluke su također bile dobre. Također moram pohvaliti publiku koja je kao i jučer bila odlična. Amerikance može biti sramota.

Be the first to comment on "NJPW Best of Super Juniors 2017 – Dan 2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*