NJPW Battle in the Valley recenzija

Nakon predugo vremena NJPW nam je dao veći show u SAD-u. Koliko se isplatilo čekati saznajte dalje u recenziji.

Yuya Uemura vs Josh Alexander

Ivan Sučić: Iznad prosjeka za jedan YL meč. Debelo iznad prosjeka. Dosta tehnički, puno izmjena submissiona i veliki potezi poput suplexa su nešto značili. Uemura se nastavlja razvijati, jedva čekam da prestane biti young lion. Alexander nastavlja biti jedna od najboljih stvari u 2021.

VLNCE UNLTD (Chris Dickinson & Brody King) vs Stray Dog Army (BATEMAN & Misterioso)

Ivan Sučić: Dovoljno zabavan brawl koji je nažalost završio tragično za Dickinsona. U najmanju ruku gledljivo sve dok, negdje deset minuta u meč, Dickinson nije botchao splash. Nezgodno je sletio i ozlijedio kuk, tu je i meč završio. Izgleda da ga neće biti oko pola godine. Velika šteta s obzirom da je ovo bila breakout godina za njega.

Rocky Romero, Fred Rosser, David Finlay, Alex Coughlin & Alex Zayne vs Team Filthy (JR Kratos, Tom Lawlor, Danny Limelight, Jorel Nelson & Royce Isaacs)

Ivan Sučić: Rosser se puno poboljšao od svojih Darren Young dana. Daleko od tog da je odličan u ringu, ali barem više nije loš. Zayne me isto ovdje impresionirao, stvarno šteta što nije u BoSJ-u ove godine. Van toga multi man tag ko multi man tag. Solidan brawl, ali ništa posebno. Izgleda da ćemo dobiti Rosser vs Lawlor za STRONG Openweight titulu.

Clark Connors & Karl Fredericks vs United Empire (Jeff Cobb & TJP)

Ivan Sučić: Cobb je stroj, TJP je solidan heel. Van toga nothing meč. Prilično dosadno i bez ikakve važnosti. Najslabiji meč na cardu i to ako računamo onaj gdje se Dickinson ozlijedio.

Ren Narita vs Will Ospreay

Ivan Sučić: Nedostajao mi je Ospreay. Čovjek je tolika zvijezda. Ako će Narita biti naslijednik Shibate mislim da nisu mogli bolje pogoditi. Tako mu odlično leži gimmick shootera. Sjajan, sjajan meč. Savršen miks stilova. Najveći problem je što je Narita i dalje Young Lion tako da je ovo bilo previše predvidljivo, ali to je sitnica ovdje jer meč ionako nema neku važnost.

Juice Robinson vs Moose

Ivan Sučić: Standardna David i Golijat priča. Moose je velik i jak, Juice je manji i brži. Sreća pa je Juice majstor strukturiranja meča tako da je ovo bilo poprilično dobro s obzirom na to da nema nekakve posebne priče oko meča. A ni važnosti. Nakon meča Jonah (ex Bronson Reed iz NXT-a) se pojavljuje i napada Juicea i Finlaya. Imamo novo lice u NJPW-u.

Kazuchika Okada vs Buddy Matthews

Ivan Sučić: Još jedno ex-WWE lice, Buddy je teško mogao imati bolji debi za NJPW. Jako zabavan meč, iako više egzibicija nego išta drugo. Okada je dobrim dijelom bio na autopilotu, što je spriječilo meč da bude odličan, ali zato je Buddy vidno uživao u svakom trenutku i jako se trudio. Ako će i dalje nastupati za NJPW onda je odličan ulov.

Tomohiro Ishii vs Jay White(c) – NEVER Openweight Championship

Ivan Sučić: Kao da je ovo mogli biti išta osim odličnog meča. Bez razmišljanja MOTN, ova dvojica su uvijek magija skupa. Odlično su minutažu popunili. Skoro pola sata, a nije djelovalo predugo ili presporo niti na trenutak.S tim rečenim ovo je definitivno najslabiji njihov međusobni susret. I mislim da nije bilo potrebe za stipulaciju, s njom su više odali finish meča nego išta drugo. Ali to su sitnice. Obojica još jednom pokazali zašto su u samom vrhu industrije, velika preporuka.

Sveukupni dojam

Ivan Sučić: Jako lagan show za odgledati i definicija 7/10 showa. Ništa spektakularno, ali svakako konzistentno iznad prosjeka bez ijednog lošeg meča. Preporuke za main event i za Ospreay/Narita meč.

Be the first to comment on "NJPW Battle in the Valley recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*