Night of Champions 2015 Preview

Night of Champions je sljedeći WWEov PPV i njegovo pravilo je da se svaka titula mora braniti na tome PPVu. ProHrvanje.com vam tradicionalno donosi preview ovoga događaja da vidite što se sve zbilo na putu do Night of Championsa ako možda niste pozorno pratili tjedne događaje.

 

20150824_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RollinsSting_01

Seth Rollins © vs Sting – WWE World Heavyweight Championship Match

Triple H je obećao Sethu da, ako pobijedi Cenu na SummerSlamu, dobit će kip u čast. Iako uz pomoć Jona Stewarta, Seth je uspio dobiti Cenu i tako je Triple H morao ispuniti ono što je obećao. Na Rawu nakon SummerSlama, Triple H i Stephanie su odlučili prezentirati Rollinsu taj kip, no ispod zastora nije bilo ono što su očekivali da će biti, nego kad su ga podigli, iza njega se skrivao nitko drugi doli Sting! Sting je postavio svoj cilj – osvojiti jedinu World titulu koju još nije osvojio, a to je WWE titula. Authority je dala Stingu taj meč te će se on dogoditi na Night of Championsu. Rollins obećava da će uništiti Stinga i da je njegovo vrijeme prošlo, no Sting je siguran i sebe i svoje iskustvo te planira izaći iz Night of Championsa s WWE titulom oko pojasa. Hoće li Stingovo iskustvo doći u igru ovdje te će on po prvi puta postati WWE World prvak ili će Rollins nastaviti svoju vladavinu na vrhu kompanije i čak pobijediti velikog Stinga, saznajte u nedjelju.

 

20140831_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RollinsCena

Seth Rollins © vs John Cena – United States Championship Match

Pravilo Night of Champions PPVa nalaže da se svaka titula na tome PPVu mora braniti, a pošto Rollins drže dvije titule, WWE i United States titulu, on će morati sudjelovati u dva meča. Jedan je gore spomenut, onaj protiv Stinga za WWE titulu, no osim njega, Rollins će se morati boriti protiv Cene za United States titulu. Cena je odlučio učiniti Night of Champions PPV što gorim za Rollinsa te je odlučio iskoristiti svoj revanš za tu titulu baš na tome PPVu. Authority je bila prisiljena najaviti ovaj meč iako je Rollins mislio da će ga oni poštedjeti, no pravilo je pravilo. Vidjeli smo kako je na SummerSlamu Cena izgubio titulu nakon što ga je Stewart udario stolicom, stoga Cena sada traži osvetu i želi svoju titulu natrag. Hoće li Cena povratiti US titulu i dokazati da je Stewart odgovoran za Rollinsovu pobjedu ili će Rollins potvrditi pobjedu sa SummerSlama, saznajte u nedjelju.

 

20140831_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RybackOwens

Ryback © vs Kevin Owens – Intercontinental Championship Match

Ryback je uspješno obranio svoju IC titulu na SummerSlamu pobijedivši Miza i Big Showa u Triple Threat meču, no sada ima jedan malo ozbiljniji izazov. Kevin Owens je odlučio suprotstaviti se Rybacku i dokazati da je Ryback samo slabić i kako ne zaslužuje držati tu titulu, za razliku od njega. Owens još želi dokazati da su svi oni koji govore da je on debeo i da zbog toga ne zaslužuje biti gdje je u krivu tako što će uništiti Rybacka i osvojiti Intercontinental titulu. Hoće li Ryback prijeći preko još jednog izazova i pobijediti Kevina Owensa ili će Owens uzeti svoju prvu titulu u WWEu i dokazati da njegov vanjski izgled ne utječe na njegove sposobnosti u ringu, saznajte u nedjelju.

20150910_LIGHT_NOC_Match_NewDayDudleys_HP

New Day © vs Dudley Boyz – WWE Tag Team Championship Match

New Day je na SummerSlamu uspio vratiti Tag Team titule u svoje ruke, no ono što ih je dočekalo iduću večer na Rawu iznenadilo je sve, uključujući i njih. Jedan od najuspješnijih timova u WWE povijesti, Devon i Bubba Ray, poznatiji kao Dudley Boyz, napravili svoj iznenadni povratak u WWE i prvo što su napravili je bilo bacili Woodsa kroz stol. Članove New Daya je takvo korištenje stolova jako razljutilo te su čak pokrenuli peticiju da spase šumu, stolove i drvo jer misle da Dudleyzi pokazuju veliko nepoštavanje prema majci prirodi tako što lome stolove. Dudleyzi naravno nisu tu stali te su bacili još mnogo ljudi kroz stolove, a zatim pobijedili New Day u meču koji nije bio za titulu i tako zaslužili meč za titule na Night of Championsu. Hoće li New Day pobijediti Dudleyze i tako spasiti stolove od lomljenja ili će Devon i Bubba Ray još jednom postati WWE Tag Team prvacima, saznajte u nedjelju.

 

20150831_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_nikkicharlotte_01

Nikki Bella © vs Charlotte – Divas Champions Match

Charlotte je ostvarila pobjedu u Beat the Clock izazovuX prije nekoliko tjedana na Rawu te si tako osigurala meč za Divas titulu na Night of Championsu. No, kako je Nikki Bella uskoro trebala postati najduža Divas prvakinja ikada, Charlotte je odlučila prebaciti taj meč na dan kada bi ona srušila rekord AJ Lee i tako spriječila to. Taj se meč dogodio na zadnjem Rawu pred Night of Champions. Iako je Charlotte tehnički pobijedila u tome meču, ipak je to bila Brie na kojoj Charlotte napravila pin jer su Belle napravile zamjenu u meču bez da je sudac vidio te je Nikki Bella ipak postala najduža Divas prvakinja ikada. Na kraju je Stephanie McMahon došla i rekla kako je meč završio diskvalifikacijom Belle, ali je ipak ona zadržala titulu jer se ona tako ne može osvojiti. No, pošto je taj meč završio tako, Steph je odlučila dati Charlotte još jednu priliku i to na Night of Championsu, ali uz jednu iznimku. Bude li Nikki diskvalificirana ili odbrojana, Charlotte će svejedno osvojiti Divas titulu kako se scenarij s Rawa ne bi ponovio. Hoće li Nikki Bella izdržati bez da napravi grešku koja bi je koštala meča i titule ili će Charlotte uspjeti osvojiti Divas titulu po prvi puta, saznajte u nedjelju.

 

20150914_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_AmbroseRomanWyatts

The Wyatt Family vs Roman Reigns, Dean Ambrose & misteriozni partner – Six Man Tag Team Match

Iako su na SummerSlamu Ambrose i Reigns uspjeli ostvariti pobjedu protiv Harpera i Wyatta, njihovoj priči tu nije bio kraj. Samo večer poslije na Rawu, dok smo imali još jedan meč ta dva tima, Braun Strowman je napravio svoj debi i uništio Reignsa i Ambrosea te se pridružio Wyatt obitelji. Od toga trenutka, Wyattsi su preuzeli kontrolu u ovoj zavadi i spriječili svaki napad Ambrosea i Reignsa jer su imali čovjeka više. No, WWE je onda najavio Six Man Tag meč na Night of Championsu gdje Reigns i Ambrose imaju pravo izabrati partnera po želji. Njih dvojica su izjavili kako su našli partnera, ali kako će ga tek predstaviti na Night of Championsu. Hoće li novo formirana Wyatt obitelj uspjeti pobijediti Reignsa i Ambrosea, ili će taj misteriozni partner biti ključan u ovome meču i pomoći Reignsu i Ambrose da ostvare pobjedu, saznajte u nedjelju.

 

20150709_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_rusevdolph

Dolph Ziggler vs Rusev – Singles Match

Dolph Ziggler i Rusev su imali meč na Night of Championsu, no taj meč je završio bez pobjednika tako što su obojica bili odbrojani. Dva tjedna kasnije, njih dvojica su imali još jedan meč na Rawu, no taj meč je završio diskvalifikacijom i još uvijek nismo dobili pravog pobjednika, stoga se nadamo da ćemo ga dobiti upravo ovdje na Night of Championsu. Lana se nažalost ozlijedila te neće biti dio ovoga meča, stoga će Rusev imati prednost Summer Rae. Hoće li Rusev uspjeti pobijediti Zigglera ili će Ziggler bez Lane biti u mogućnosti dobiti Ruseva, saznajte u nedjelju.

 

20150915_LIGHT_NOC_Match_kickoff_HP

Lucha Dragons & Neville vs Cosmic Wasteland – Kickoff Match

Priča Nevillea i Stardusta dobila je svoje proširenje nakon što se Stardust udružio s timom Ascensiona, Konnorom i Viktorom te tako napao Nevillea. Ipak, Neville je odlučio sebi nabaviti pomoć te je pronašao Lucha Dragonse pa je WWE najavio ovaj meč na Night of Champions Kickoff. Hoće li ovo biti zadnje poglavlje priče između Stardusta i Nevillea i koji će tim ostvariti pobjedu, saznajte u nedjelju.

Be the first to comment on "Night of Champions 2015 Preview"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*