Night of Champions 2015 Predviđanja

Kao i uvijek, urednici ove stranice donose vam svoje mišljenja, predviđanja i stavove o svim najavljenim mečevima na ovom PPVu.

 

20150824_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RollinsSting_01

Seth Rollins © vs Sting – WWE World Heavyweight Championship Match

Emir Ahmethodžić: Već sam spomenuo kako bih rado da Rollins izgubi obje titule na Night of Championsu, jer se kao prvak počeo kvariti kao lik. Nije više zabavan kao što je bio na početku godine, jer svakog ponedjeljka i četvrtka ima podugačke promoe u kojima spominje istu stvar. Priča se ne pomiče njegovim promoima, ne govori ništa što već nismo čuli od njega, samo su trošak vremena. Gubitak oba titula, face turn i pridruživanje Shieldu bi bilo tako šokantno osvježenje i veliki korak naprijed za njega. Sada, predviđam šta WWE planira da učini. Mislim da neće izgubiti obje titule. Gotovo sam siguran da će zadržati WWEWH titulu. To bi sve ovisilo o rezultatu Us title matcha naravno. Sting bi imao priliku da uzme titulu i da Sheamus cashira kofer na sljedećem Rawu, ali nisam siguran koliko bi WWE dopustio da Sting na takav način izgubi svoju prvu WWE titulu. Mislim da će s tim pričekati još malo, i da će Rollins retainati uz pomoć Authoritya.

Vedran Karlić: Moram reći kako sam začuđen kako WWE nije bolje uspio bukirati borbu za glavni naslov kojeg imaju. Sting je ikona i trebao je dobiti bolju priču, premda je ono malo što je bilo odradio dobro. Nadam se kako će ugrabiti naslov, potpuno nevažno da li to rade samo kako bi mu jednom dali WWE naslov. Vrijeme je da Rollins izgubi titulu, momak kojeg su nakon WM gurnuli pod svaki autobus koji je naišao. Maknite mu naslov i vratite mu kredibilitet.

Alen Butumović: Netko ima problema s time što je Sting izazvao Rollinsa za WWE titulu, no meni je to u redu. Ono što mi je drago je ta činjenica da se Sting pojavio na svakom Rawu od onoga nakon SummerSlama, što je odlično jer se part timeri inače ne pojavljuju svaki tjedan. Očekujem barem solidan meč od ovoga, ali ne očekujem nešto previše niti mislim da će biti nešto jako dobro. Ovo će Rollins uzeti i zadržati titulu.

20140831_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RollinsCena

Seth Rollins © vs John Cena – United States Championship Match

Emir Ahmethodžić: To me vodi do Rollinsovog drugog matcha. Mogao bi on i retainati obje, ali ja mislim da će ipak izgubiti jednu od njih, a to bi trebala biti US titula. To će dati priliku Ceni da radi nešto a da se ne ubaca u WWEWHC scenu. Očekujem bolji match od spotfesta sa Summerslama.

Vedran Karlić: Nadam se kako ovo neće biti zadnji meč večeri. To je otprilike sve što želim od ovog meča. S obzirom na to kako moram birati, neka Rollins tijekom večeri zadrži jedan pojas – ovaj.

Alen Butumović: Revanš sa SummerSlama, očekivano. Njihov meč na SummerSlamu je bio dobar, stoga očekujem od ovoga da bude na razini toga meča. Mislim da će Cena ovo uzeti i vratiti titulu. Rollins sigurno neće izaći s obje titule iz ovog PPVa, a mislim da će upravo US titula biti ta koju će izgubiti.

 

20140831_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_RybackOwens

Ryback © vs Kevin Owens – Intercontinental Championship Match

Emir Ahmethodžić: Vidjeli smo nekoliko konfrontacija njih dvojice i čak jedan promo u ringu na Rawu. Ovo nije baš učestalo u WWEu, jer nisu baš mnogo vodili računa o svojim midcard titulama i rivalitetima (osim ako ne uključuju Johna Cenu), tako da je ovo prilično osvježenje. Ryback je bio dobar prvak, i obavio bi dosta dobar posao da ga nisu stavili u rivalitet sa Mizom i Big Showom, koji jednostavno nisu toliko zanimljivi. Rivalitet sa Owensom bi trebao da potraje, jer mi se čini da imaju hemiju. Očekujem pobjedu Owensa, mada bih ja lično možda pričekao Hell in a Cell za to, ali uredu sam i sa drugom opcijom.

Vedran Karlić: Dva velika momka u meču za titulu? Dajte im dulje od deset minuta i imat ćete veoma zabavan meč. Nisam ni sam siguran kuda bi htio da ovaj meč ide. Ryback je bio žrtva slabog bukiranja, baš kao i njegov protivnik. Krenuli su priču zato što jedan govori ‘feed me more’, a drugi je debel. Valjda kako bi svi maloljetni gledatelji mogu shvatiti o čemu se radi bez uključivanja moždanih stanica. Kako je priča krenula mislio sam kako će biti puno gore. Neka Owens dobije prvi meč.

Alen Butumović: Mislim da bi ovo mogao biti jedan od boljih mečeva večeri. Ryback je obično dobar u PPV mečevima, a kad je nasuprot njemu Kevin Owens, sumnjam da će ovo razočarati. Vjerujem kako će Owens uzeti titule, ako ne sad, u bližoj budućnosti sigurno. Ryback je postao malo dosadan, stoga će promjena ovdje biti dobra.

 

20150910_LIGHT_NOC_Match_NewDayDudleys_HP

New Day © vs Dudley Boyz – WWE Tag Team Championship Match

Emir Ahmethodžić: Rivalitet je dosta dobro građen od Summerslama. New Day je jako zabavan i njihove interakcije sa Dudleysima su uvijek dobri. Navijam da New Day zadrže titule, ali mislim da će WWE ići drugom rutom, i dati pobjedu starijem i iskursnijem timu.

Vedran Karlić: Tag tim mečevi na PPV događajima malo kada su me razočarali, tradicija koja će se i ovog puta nastaviti. New Day je tim kojeg publika obožava, zabavni su u ringu i van njega te bih volio da pojasi ostanu na njima. Razlog je u njihovim protivnicima – D-Von i Bubba Ray su legende, njihova energija je enormna (što smo vidjeli kada su se vratili) i samo je pitanje kada će ugrabiti taj deseti naslov. No ne još, ne odmah. Neka još malo pričekaju.

Alen Butumović: New Day je iz dana u dan sve bolji i bolji. Trenutno možda i najzabavniji likovi u WWEu. Povratak Dudleyza je bio izvrstan i neočekivan te je zavada ta dva tima ispala super. Dudleyzi su pokazali da još nisu za baciti, a New Day neka bude New Day i ovo će biti dobar meč. Mislim da Dudleyze neće uzeti titulu ovdje, nego će se ovo nastaviti dalje.

20150831_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_nikkicharlotte_01

Nikki Bella © vs Charlotte – Divas Champions Match

Emir Ahmethodžić: Očekujem solidnom match ovdje. Nikki i Charlotte su pružile prilično ok match za Raw standarde prije 6 dana, i mislim da bi ovo moglo biti čak i bolje. Ovdje stupa WWEovo bookiranje. Ako zaista žele da ovo bude revolucija kako oni to nama govore, onda je jedini logičan slijed događaja to da Charlotte uzme titulu na Night of Champions, možda i da je odbrani od Nikki na Hell in a Cell i da pokrenu feud između Charlotte i Sashe Banks. Neka jedno duže vrijeme title scenom dominiraju njih dvije, Becky Lynch, Paige i eventualno Bayley kada se pridruži glavnom rosteru – što bi moglo biti već početkom sljedeće godine. Prilično sam siguran da Charlotte uzima titulu. Sve osim toga bi bila grozna odluka WWEa.

Vedran Karlić: Tijekom zadnjih tjedana sve sam rekao. Chatlotte je kćer velikana, što je sigurno razlog zašto je prva od novopridošlih cura dobila priliku, al je kvalitetom miljama ispred sestara Bella zajedno pa kvadrirano. Maknite naslove s Belle. Hvala.

Alen Butumović: Charlotte uzima pobjedu ovdje, to je očito. Nikki Bella je postala najduža prvakinja, bravo za nju, ali vrijeme je da se ta titula što dalje makne od nje i cijelog njenog tima. Vrijeme je za nove mečeve i vrijeme je da NXT cure preuzmu kontrolu na glavnom rosteru pa da napokon možemo uživati u ženskim mečevima i ovdje.

20150914_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_AmbroseRomanWyatts

The Wyatt Family vs Roman Reigns, Dean Ambrose & misteriozni partner – Six Man Tag Team Match

Emir Ahmethodžić: Hajpanje ovog rivaliteta je bio na dosta visokom nivou. Najinteresantnije od svega će sigurno biti ko će uzeti mjesto u Ambroseovom i Reignsovom timu. Postoji nekoliko opcija – povratak Sami Zayna u main roster, povratak Daniel Bryana – ali mislim da će WWE ići onim najočitijim putem, i odabrati Ericka Rowana. Ne bi mi se to svidjelo uopće, jer je već jednom Rowan otišao od Wyatta, i to je prilično loše završilo po njemu. Rowanovo mjesto je uz Wyatta. Pošto je Wyatt tim izgubio na summerslamu, mislim da bi najpoštenije bilo da sada uz Braun Strowmana odnesu pobjedu. WWe vjerovatno ima isto na umu.

Vedran Karlić: Imam samo riječi pohvale za ovu zavadu. Kada je Harper prekinuo prvi meč mislio sam kako su napravili još jednu glupost, ali nastavak je donio toliko dobrih stvari da sam jedva čekao vidjeti što će biti dalje. Jedva čekam vidjeti tko će biti završni kotačić novog Shielda, a nadam se kako će i ovaj meč završiti na DQ. Nadam se kako će Wyatt nabaviti četvrtog člana svoje familije i po treći puta mentalno nadmudriti Romana uvođenjem nekoga novoga. Survivor Series će biti super ako su oni ideja za njega.

Alen Butumović: Ovo je jedan od najiščekivanijih mečeva večeri za mene, većinom zbog toga što još nismo otkrili tko će biti misteriozni partner Reignsa i Ambrosea. Ima više opcija koje dolaze u obzir, stoga nije moguće točno predvidjeti tko bi to mogao biti. Rowan, Kane, čak se šuška da bi to i Jericho mogao biti. Bit će zanimljivo. Očekujem zabavan meč ovdje, no Wyattsi trebaju uzeti pobjedu, trenutno su zabavniji nego što su bili u zadnjih ne znam niti ja koliko i to se ne smije kvariti.

20150709_LIGHT_NOC_Match_HOMEPAGE_rusevdolph

Dolph Ziggler vs Rusev – Singles Match

Emir Ahmethodžić: Nadam se da će rivalitet ovdje završiti. Ova priča ide u nedogled, i ništa nisu postigli s njom. Niko iz ovoga neće izaći izgledajući bolje nego kad je ušao. Nadam se da će izvući iz ovog matcha najbolje moguće. Rusevu je sada možda i najpotrebnija pobjeda, tako da me ne bi čudilo kada bi on uzeo.

Vedran Karlić: Meč će biti zabavan, samo je u međuvremenu neki pisac priče dobio ciglu u glavu. Do sada smo imali zabavnu sapunicu, sada imamo sapunicu koja ima sve manje smisla. Jelena Veljača bi napisala bolju priču, nazovite je. Nadam se kako će Dolph napraviti nešto bezobrazno i postati negativac. I dobiti, naravno.

Alen Butumović: Ovo me ne zanima previše. Ne gleda mi se njihov treći uzastopni meč koji je isti kao i onaj prethodni. Ovdje mora biti pobjednika i mislim da će to biti Ziggler, iako bi volio da to bude Rusev.

20150915_LIGHT_NOC_Match_kickoff_HP

Lucha Dragons & Neville vs Cosmic Wasteland – Kickoff Match

Emir Ahmethodžić: Nemam neko interesovanje za ovaj match. Mislim da je par Ascensiona i Stardusta stvoren tek tako, bez ikakve veće ideje u najavi. Pobjeda bi vrlo lahko mogla pripasti upravo Stardustu i Ascensionu, jer Stardust već ima jedan poraz na Summerslamu, a ovo je tek stvoreni tim kojem bi trebala pobjeda.

Alen Butumović: Cosmic Wasteland je zanimljiv tim koji bi s dobrim bookingom mogao postati dobar. No, mislim da im se ovdje piše crno i da će Neville i Zmajevi ostvariti pobjedu. Ovo bi trebao biti zabavan meč, uglavnom.

Be the first to comment on "Night of Champions 2015 Predviđanja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*