Nekoliko informacija o NXT-u

Nakon što je prošli tjedan vratio NXT titulu u svoje ruke, Shinsuke Nakamura branit će svoju titulu u još jednom revanšu protiv Samoe Joea i to u Steel Cage meču. Taj će se meč odviti danas na live eventu u Australiji, točnije kroz nekoliko sati, a bit će prikazan idući tjedan na epizodi NXT-a.

Authors of Pain dobit će ono što su htjeli – na NXT Takeover: San Antonio imat će meč za NXT Tag Team titule. A protivnici će biti pobjednici u revanšu između #DIY-a i Revivala koji će se dogoditi kroz idućih nekoliko tjedana na epizodi NXT-a, tako da AoP još uvijek ne znaju tko će im biti protivnici.

Najavljen je turnir za sljedeći tjedan koji će odrediti novog izazivača za NXT titulu. Najprije ćemo imati četiri singles meča, a pobjednici tih mečeva će se zatim sukobiti u Fatal 4-Way meč. Tek pobjednik tog meča postat će novim izazivačom za pojas. Četiri dotična singles meča su:

  • Bobby Roode vs Oney Lorcan
  • Eric Young vs Tye Dillinger
  • Roderick Strong vs Elias Samson
  • Andrade ‘Cien’ Almas vs No Way Jose

Nevezano za sve ovo, pojavile su se glasine kako bi NXT u 2017. mogao ići uživo. To se naravno odnosi na tjedne epizodi, pošto Takeoveri već imaju takav tretman. No, ta odluka još nije donesena jer neki smatraju kako bi to bio veći gubitak novca jer bi svaki tjedan morali dovoditi određene hrvače kako bi odradili taj jednosatni show, dok smatraju kako se broj pretplatnika na WWE Network ne bi znatno povećao.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Nekoliko informacija o NXT-u"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*