Pogled odozgo – Ne znam kako izgleda Universal titula

Dobro vam je poznato kako WWE u svom sustavu titula ima točno dva svjetska pojasa, s obzirom na to kako imaju i dva branda. Sigurno znate jednu od te dvije titule. Ona je na SmackDownu, drži je Maharaja Jinder Mahal, crna je, trenutni dizajn ima već nekoliko godina i otprilike izgleda ovako:

Titula skromnog izgleda doista, no bitno je da je znamo prepoznati i da znamo kako ona izgleda jer se pojavljuje svaki tjedan na SmackDownu zato što ima…….prvaka koji se pojavljuje svaki tjedan kako bi i trebao.

No, što je s onom drugom titulom koja bi navodno trebala biti na Rawu? Nisam siguran sjećam li je se uopće. Sjećam se samo da su je uveli prošle godine oko SummerSlama kada je Balor osvojio te da se zvala Universal titula. Zatim ju je držao Owens, pa Goldberg nešto kratko…………..no tu mi sjećanje nekako staje, nisam siguran sjećam li se tko je uopće prvak sada. Možete li mi pomoći? Tko je Universal prvak? Kako ona uopće izgleda? Sad ću probati naći na internetu, samo malo. Evo je, našao sam je, otvore spoiler tag i pogledajte:

[fruitful_alert type=”alert-success”]Ovako izgleda WWE Universal titula![/fruitful_alert]

Ma nisam je našao šalim se. Ne mogu naći neku sliku s trenutnim prvakom, jednostavno je nema na Internetu, pitam se samo zašto? Evo cijelo vrijeme gledam odozgo, kako mi se i članak zove, gledam iz te ptičje perspektive i nikako da vidim gdje je ta Universal titula! Pa kako neki tamo fotograf ne može uslikati Universal prvaka koji se pojavljuje svaki tjedan na Rawu i staviti je na Internet? U današnjem vremenu i prostoru to je nezamislivo, WWE fotografi bi trebali dobiti otkaz! Što je WWE.com stranica srušena pa ne stavljaju slike od svog Universal prvaka u zadnja dva mjeseca? Kako da sad ja onda znam tko je Universal prvak?

Ostaje mi još vidjeti Wikipedia ili tako nešto kad WWE neće promovirati svoga prvaka. Hajmo ondje. Kaže ovako (citirat ću na engleskom, ako slučajno ne razumijete, potražite lokalnog prevoditelja, on će vam pomoći):

The WWE Universal Championship is a world heavyweight championshipcreated and promoted by the American professional wrestling promotionWWE on the Raw brand. It is one of two world titles in the WWE, alongside the WWE Championship on the SmackDown brand. The title is currently held by Brock Lesnar, who is in his first reign.

Interesantno jako, sjećam se tog lika pa imao je meč na WrestleManiji ove godine. A sad sam evo i pročitao da se prvak nije pojavio točno od Rawa nakon WrestleManije što je bilo………prije dva mjeseca. Sad znam! Izvinjavam se svim WWE fotografima, nadam se da nećete pokrenuti tužbu protiv mene, doista nisam znao da vi obavljate svoj posao savjesno i kako treba, a prvak je zapravo taj koji se ne pojavljuje! Sad mi je sve jasno. Sad ću probati utipkati i naći slike s Rawa nakon WrestleManije jer to je izgleda jedini show gdje se Lesnar pojavio kao prvak.

Ma sad se sjećam! Znam tog lika! Pa to je Brock Lesnar! UFC prvak jednom, WWE prvak bivši, imao meč protiv Goldberga na WrestleManiji gdje je osvojio titulu! A titula je crvena! Pa da, to je zapravo logično…….Raw je crven, pa bi i ona trebala biti crvena. Ma sad ja znam. A ovo iza njega je Paul Heyman! Pa on se pojavio sad na Rawu. I imao je segment s Joeom! Joe je izazivač za Universal titulu! Prvi nakon par mjeseci! Na Great Balls of Fire PPV-u! Sve mi je jasno. Hvala svima.

Ali čekaj, pa Brock je najavljen za Raw sljedeći tjedan! Čekaj, zašto bi prvak trebao biti posebno najavljen? Pa zar se on ne bi trebao pojaviti svaki tjedan?! Kako to da se Lesnar nije pojavljivao, a Mahal recimo je? Što je bio bolestan? Ili mu se pas razbolio? Neki razlog? Poplava? Požar? Potres? Titula mu se izgubila? Slupao je auto? Nema para za avion? Propala mu farma?

Ali sad Lesnar ima meč protiv Joea na Great Balls of Fire PPV-u i to bi mogao zaista biti super meč, ali ako se Brock Lesnar opet neće pojaviti nakon ovog PPV-a, onda ja navijam za Joea da pobijedi! Kako će sad Brock Lesnar, koji je izgleda štedio ova posljednja dva mjeseca novce da može naručiti taxi i dođi na Raw, biti prvak ako se pojavi jednom u desetljeću? Meni to nije jasno i zato ga Samoa Joe treba pobijediti. Samoa Joe je dobar, zapravo jako dobar. I on se pojavljuje svaki tjedan. I može sam pričati. I hrva svaki tjedan u ringu! I odličan je heel! Zgodan je isto i mišićav. Mislite li i vi da Samoa Joe treba pobijediti?? Bilo bi zaista izvrsno! Pa onda bismo vidjeli titulu svaki tjedan na Rawu!

Kako god, meni je jako drago što sam napokon saznao kako izgleda Universal titula. Stavio sam naslov da ne znam kako izgleda Universal titula, u međuvremenu sam saznao, ali nije bitno, ne da mi se sada mijenjati naslov. No, treba mi još informacija malo ako može, tipa je li se Brock Lesnar možda čak i pojavio na Rawu a da ja nisam to znao ili vidio. Ili ako Brock boluje od neke bolesti, pa ako možete detaljnije opisati od čega boluje da vidimo ima li smisla da on i dalje hrva. Ili ako nema novaca za auto pa da napravimo neko online sakupljanje para. Podržimo našeg Universal prvaka kadgod treba, tako i u teškim situacijama! Jedan je Universal prvak! 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Pogled odozgo – Ne znam kako izgleda Universal titula"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*